Genel

Millet İttifakı yerel seçim dönemini başarıyla tamamladı

Millet İttifakı yerel seçim dönemini başarıyla tamamladı Yıldız; “Kocaeli ilimizde ise birçok ilçemizde başabaş bir yarış yaşanmış, ancak İzmit ilçemiz haricinde diğer ilçelerde millet İttifakı adına netice alınamamıştır” dedi. detaylar haberimizde…

Millet İttifakı yerel seçim dönemini başarıyla tamamladı

Millet İttifakı İyi Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız, yerel seçimlerin ardından Kocaeli kamuoyuna basın açıklamasıyla seslendi.

Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Olay yaşanmadan seçimlerin neticelenmesi bizleri memnun etmiştir”

“31 Mart Pazar günü, mahalli idareler seçimleri yapılmıştır. Öncelikle Malatya da meydana gelen olaylarda ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Bu hadise dışında, fazlaca bir olay yaşanmadan seçimlerin neticelenmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülke genelinde Millet İttifakı adına oldukça başarılı bir seçim geçirilmiştir. En büyük kentlerimiz, ittifakımız doğrultusunda el değiştirmiştir.

“Her ilçede belediye meclis üyelerimiz var”

Kocaeli ilimizde ise birçok ilçemizde başabaş bir yarış yaşanmış, ancak İzmit ilçemiz haricinde diğer ilçelerde millet İttifakı adına netice alınamamıştır. Seçim sonuçlarının kesin olmamasıyla beraber; hemen hemen her ilçede birçok arkadaşımız belediye meclis üyeliğine seçilmişlerdir. Ben, başta bu ittifakı oluşturan her iki partinin genel başkanına ve görüşmeleri yürüten heyete, İyi Parti ve CHP Grup başkan vekillerimize ve milletvekillerimize, Büyükşehir adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, il ve ilçe başkanlıklarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, verdikleri mücadeleden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun”

Başta İzmit ilçe belediyesini kazanan Sayın Fatma Kaplan Hürriyet başkanımı ve seçimi kazanan büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını, tüm ilçelerde seçilen meclis üyelerimizi de tebrik ediyorum. Yapılan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm halkımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica