Genel

Millet İttifakı’nın Sürpriz Cumhurbaşkanı Adayı

Millet İttifakı’nın Sürpriz Cumhurbaşkanı Adayı

– NE KILIÇDAROĞLU NE YAVAŞ NEDE İMAMOĞLU ! İŞTE MİLLET İTTIFAKI’NIN SÜRPRİZ CUMHURBAŞKANI ADAYI.!?

2023 seçimleri yaklaşırken kulislerden son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. TRend MEDYA kulislerdeki konuşulan ilginç bir detaya ulaştı. TRend MEDYA’nın ulaştığı bilgiye göre Millet İttifakı’nın 2023 seçimlerindeki adayı sürpriz bir isim oldu.
Bu detaya göre Millet İttifakının 2023 seçimlerindeki adayı için Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu gibi isimler konuşulurken gündeme bomba bir gibi bir isim düştü

Altılı Masa kulislerinden gelen ilginç detayı öğrenen TRend MEDYA, gündeme bomba gibi düşen isme ulaştı.
İşte altılı masa kulislerinden gelen ilginç detay.

2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adım adım yaklaşılırken, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı çok merak ediliyor. Adaylık için ismi öne çıkan isimler arasında Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, ve Ekrem İmamoğlu var. Fakat bu isimler mi tercih edileceği, yoksa süpriz bir isimle mi vatandaş karşısına çıkılacağı konuşuluyorken, edindiğimiz kulis bilgisine göre aday belli ve masada.

Açıklanacak bu ismin Millet İttifakı cephesinde de olumlu karşılanacağı tahmin ediliyor.
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışıladursun kulislere bomba bir iddia düştü.

Millet İttifakının adayını 29 Ekim’de netleştireceği gelen kulis bilgileri arasında.

Şimdi Millet İttifakı kulislerini yakından takip eden TRend MEDYA’ya gelen ilginç kulis bilgisini paylaşmadan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 13. Cumhurbaşkanı adayının tarifini kendisinden hatırlayalım.
Şöyle diyordu;
“Adayımız, devleti bilen, devleti tanıyan, liyakatlı, ahlaklı, adaleti bilen, bütün vatandaşlarına eşit davranan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı duyan, herkesi kucaklayan, sosyal devleti savunan, fakirin fukaranın bir anlamda yanında olan, devletin büyümesini ve kalkınmasını isteyen, egemen güçlere teslim olmayan, özellikle mal varlığı dolayısıyla teslim olmayan, Türkiye Cumhuriyeti devletini onurla temsil eden bir kişi olacaktır.”

TRend MEDYA’nın kulislerden ulaştığı bomba iddiaya göre Kılıçdaroğlu’nun masasındaki isim Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olacağı.

Tüm kamuoyu Kemal Kılıçdaroğlu ismine odaklanmışken son dakika gelen bu kulis bilgisi dikkat çekti.
6’lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ile ilgili tartışmalar devam ederken TRend MEDYA’ya ulaşan yeni kulis bilgilerine göre Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in ismini Millet İttifakına sunacağı iddia edildi.

Bu en son bombaya göre cumhurbaşkanı adayının, 29 Ekim’de duyurulacağı ifade ediliyor. 29 Ekim Cumartesi gününü hep beraber bekleyip, göreceğiz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica