Siyaset

Milletimize Çağrımızdır !..

Milletimize Çağrımızdır !.. Yıldız; “Millet İttifakı; ülkesini ve milletini seven, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, vatan ve bayrak sevdalısı halkının, huzur ve barışına, refah seviyesinin artmasına katkı sunabilecek bir yapının adıdır” dedi. detaylar haberimizde…

Milletimize Çağrımızdır !..

İyi parti il başkanı Şanbaz Yıldız 31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala “Milletimize Çağrımızdır” başlıklı bir mesaj yayınladı.

Şanbaz Yıldız mesajında şunları söyledi:

31 Mart Pazar günü, ülke genelinde yerel seçimlere gidilecek ve kentlerimizi beş yıl yönetecek kadrolar belirlenecektir. Yapılacak olan seçimlerin; Milletimize hayırlı olmasını diliyorum. En büyük dileğim ise, bu seçimlerin hiçbir şaibeye yer verilmeyecek şekilde yapılması; bir kargaşa ve kaos ortamına meydan verilmeden gerçekleştirilmesidir. Bizler İyi Parti ailesi olarak, ülke genelinde adaylarımız ve Millet İttifakı adaylarıyla birlikte; seçimlerin huzur ve kardeşlik ortamında geçmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.

“Bizim açımızdan bu bir hizmet yarışıdır”

Öncelikle ifade etmeliyim ki; Millet İttifakı; ülkesini ve milletini seven, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, vatan ve bayrak sevdalısı halkının, huzur ve barışına, refah seviyesinin artmasına katkı sunabilecek bir yapının adıdır. Bu düşüncede olan her vatandaşımıza da biz siyasal düşüncesi ve tercihi ne olursa olsun kardeşimiz gözüyle bakar ve saygı duyarız. Amacımız kimseyi ötekileştirmeden, karşıtlık oluşturmadan, ikilik ve ayrımcılığa meydan vermeden bir seçim yapmaktır. Çünkü bizim açımızdan bu bir hizmet yarışıdır. Seçimler; Demokrasinin vazgeçilmez unsuru, halkın kendi kendisini yönetmesinin sonucu olan kutsal bir yarıştır. Her partinin ve her adayın, bulunduğu kente daha iyi hizmet götürme, sorunlarına çözüm üretme, yaşam seviyesini iyileştirme arayışı ve seçimidir.

“Kendi koltuklarıyla alakalı beka sorunu yaşayan liderler…”

Bu seçimleri; Ülkenin bekasına bağlamak, bir “varoluş-yokoluş” mücadelesi gibi görmek, yada dış mihrakların ülkeyi karıştırma çabası olarak sunmak; bu milletin aklıyla alay etmek demektir. Kendi koltuklarıyla alakalı beka sorunu yaşayan liderler, belediye başkanları ve yöneticiler olabilir. Bu tamamen onların bakış açısıdır. Onlarında düşüncelerine ve kaygılarına saygı duyuyoruz.

“Siyasal tercihlerine saygıyla yaklaşıyoruz”

Buradan, başta ilimizde yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere; sosyal medya ve basın aracılığı ile milletimize seslenmek istiyoruz. Bizler, vatan millet; din ve devlet sevdalısı, her görüşten ve her partiden olan insanımızı seviyoruz. Siyasal tercihlerine saygıyla yaklaşıyoruz. AKP ye oy veren seçmende bizim kardeşimiz, MHP ye oy veren seçmende bizim ülküdaşımızdır. Allahın izniyle Millet İttifakının kazandığı belediyelerde asla ve asla en ufak bir ayrımcılığa ve ayrıştırıcılığa yer verilmeyecektir. Partilerin belediyesi değil; milletin belediyesi olacaktır. Milletimiz bunu böyle görmeli ve bilmelidir.

“Beş yıl yönetecek kadroları seçerken…”

Halkımızdan isteğimiz; her il ve ilçede, hatta belde de, kendisini beş yıl yönetecek kadroları seçerken; elini iki defa vicdanına götürmesi ve liyakat esaslı tercih yapmasıdır. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını; 1 Nisan sabahına güneşle uyanacağımız ve milletimizin ışıldayan umut dolu bakışlarıyla karşılaşacağımızı ümit ediyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica