Genel

Milli Takım’da Bergama’yı gururlandıran pasör

Milli Takım’da Bergama’yı gururlandıran pasörİZMİR (İGFA) – Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Rüstem Kurhan ile gurur duyduklarını belirterek, “Ampute Milli Takımı’mızın şampiyonluğu Bergama’mıza büyük bir sevinç yaşattı. Tüm Bergama olarak şampiyonluğu elde ettiğimiz Türkiye-İspanya maçını büyük bir heyecanla izledik” dedi.

Bergama’nın Narlıca Mahallesi’nde ikamet eden ve 7 yaşında mahallede bulunan Kontinü salça çıkarma makinesinde geçirdiği kaza sonucu bir ayağını kaybeden, ailesi ve babası Akın Kurhan’ın fedakârlıkları ile yaşama küsmeyen Rüstem Kurhan, köy meydanında oynadığı ve çok sevdiği futbol’da son 4 yıl içerisinde büyük başarılar elde etti. Bu başarıları ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve Ampute Milli Takım’da kariyerine devam eden Rüstem Kurhan’ın da oynadığı Türkiye-İspanya Maçı ile Ampute Milli Takımımız ikinci kez Avrupa Ampute Futbol Şampiyonluğu’nu göğüsledi.

Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Şampiyonluğu elde ettiğimiz maçta hemşehrimiz Rüstem Kurhan’ın da oynaması sevincimizi daha da artırdı. Rüstem Kurhan’ın azmi, her şeye rağmen yaşama sıkı sıkı tutunması ile hem mutlu olduk. Hem gururlandık. Kendisine bu gururu ve sevinci biz hemşehrilerine yaşattığı için teşekkür ediyor, nice başarılar diliyorum” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica