İGF

Muğla Dalaman’da içme suyu hatları yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Muğla’nın Dalaman ilçesinde 17 mahallenin içme suyu hattını yeniledi.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri su sıkıntılarını ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalar kapsamında 17 mahallede toplam 12 bin 234 metre içme suyu hattını yeniledi. Gürleyik, Bozbel, Taşbaşı, Elcik mahallelerinde tamamlanan içme suyu hatları aynı zamanda (Sarılan, Kapaklı, Bozbel Gökseki, Elmacık, Armutluk, Taşbaşı Camiyanı, ,İnişdibi, Elcik Gökseki, Akbel, Sülüklü, Şahinler, Bahtiyar) mevkilerine fayda sağlayacak.
Dalaman Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Yaman, ilçede su ile ilgili yapılan çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, su, yol ve ulaşım çalışmalarından dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine muhtarlarım ve vatandaşlarımız adına teşekkür etti.
MUSKİ Genel Müdürlüğü,  3 ilçede aciliyet durumuna göre mahallelerde içme suyu hatlarını yenilemeye devam edeceklerini, Dalaman’ın 25 mahallesinden 17’sinde içme suyu hatlarını yeniledikleri kaydetti.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica