İGF

Muğla Milas’ta Başkan Gürün ziyareti

MUĞLA(İGFA)- Milas Pazar yerini gezen Başka Gürün, halkın şikayetlerini, isteklerini ve taleplerini dinledi. CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin katıldığı ziyarette yangından zarar gören üreticilere kaba yem desteği sağlamak için dikim yapılacak tritikale tarlasında incelemeler yapıldı.

Yangında zarar gören bölgelere yapılan yardımlar kapsamında Milas İlçesi Koru Mahallesinde 264 dönüm alana tritikale dikimi yapılacağını ve ürünlerin yetişmesinin ardından hayvan yetiştiricisine saman, yem gibi destekler olacağı belirtildi.

Yakından incelemelerde bulunan Başkan Gürün,”Koru Mahallemizde 264 dönüm tarla
üzerine tritikale dikimi yapıyoruz. Buradan çıkan mahsulleri kooperatiflerle işbirliği içinde yangından zarar gören hayvan üreticilerine dağıtacağız. Şehrimizi sanılanın aksine turizmden daha çok tarımdan gelir sağlayan bir kent. Bu nedenle tarımsal desteklemeler bizim için çok önemli. Yaşadığımız olumsuz durumların üstesinden hep beraber geleceğiz. Şehrimizdeki üretimin düşmemesi sürdüreceğiz” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica