İGF

Muğla’da Sanal Müze için imzalar atıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve GEKA arasında Osman Hamdi Bey Evi’ne Sanal Müze kurulması için imzalar atıldı.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında, Yatağan ilçesi Turgut Mahallesi’nde bulunan tarihi Osman Hamdi Bey Evi’ne Sanal Müze kurulması için imzalar atıldı.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan arasında imzalanan protokol kapsamında, 1 milyon 143 Bin 250 TL maliyeti belirlenen Sanal Müze projesinin 857 Bin 250 TL’sini GEKA, diğer kısmını ise Muğla Büyükşehir Belediyesi karşılayacak.
Protokol imza töreninde konuşan GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, projenin çok başarılı olacağını ve bölgedeki turizme hizmet edeceğini düşündüklerini kaydetti. Başkan Gürün, Osman Hamdi Bey Evi’nde kurulacak Sanal Müze kapsamında deniz, kum, güneş turizminden kültür turizmine evrilmek adına önemli bir adım attıklarını ifade etti. GEKA Yönetim kurulunda görevli uzman arkadaşların görüşleri doğrultusunda bu desteği almaya hak kazandıklarını belirten Başkan Gürün, “Osman Hamdi Bey Evi Sanal Müze projesi Muğlamız için bir ilk olacak. Turizmde yenilikçi, ulaşılabilir teknolojileri kullanarak daha fazla kişiye ulaşacağız” dedi.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica