Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Muğla’da ‘Yaşam Kulübesi’ ödüllere doymuyor

Milas Belediyesi organizasyonunda Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında hazırlanan Yaşam Kulübesi filmi ödüllere doymuyor.

MUĞLA (İGFA) – Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında hazırlanan ve 28 Temmuz’da galasıAtapark Meydanı’nda gerçekleşen Yaşam Kulübesi isimli film, uluslararası alanda birçok ödüle layık görülüyor.
Yönetmen koltuğunda Erdal Kara’nın oturduğu, başrolünde Ayaz Bilge’nin yer aldığı film; Uluslararası Nicomedia Film Festivalinde “En İyi İlham Verici Film”, Smynra Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Sosyal İçerikli Film”, “En İyi Çocuk Oyuncu Mansiyon Ödülü” ve Londra Uluslararası Film Festivali’nde de “Şeref Ödülü” ile toplamda uluslararası alanda 4 ödüle layık görüldü.
Filmin yönetmeni Erdal Kara yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar pek eşine rastlanılmayan bir projeye engelli bireylerimizle birlikte imza attık. Gerçekleştirdiğimiz uzun soluklu çalışmayla birlikte hem engelleri birlikte aşacağımızı gösterdik hem de önemli bir farkındalık oluşturduk. 28 Temmuz’da Yaşam Kulübesi filmimizin galasını Atapark’ta yapmıştık. Daha sonra filmimizi uluslararası film festivallerine gönderdik ve filmimiz 4 uluslararası ödüle layık görüldü. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica