İGF

Muğlalı şampiyon okçular Başkan Gürün’le buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında Ülkemize ve Muğla’ya 197 madalya kazandıran, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcuları ile bir araya geldi.

MUĞLA (İGFA) – Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı Türkiye ve Avrupa’da düzenlenen müsabakalarda birçok madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Ulusal Egemenlik Kupası (TSP-2) yarışmasında 12 madalya kazanmış, Slovenya’nın Catez kentinde düzenlenen Avrupa Okçuluk Gençlik Kupası’nda da Emircan Haney altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, CHP Yatağan Belediye Meclis üyesi Erbil Özdemir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcularını Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Okçuluk tesisinde ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Antrenörü Dr. Ejder Sözen “Takım ruhu ortaya çıkınca başarılar ve altın madalyalar peş peşe geliyor. Okçuluk takımımızın başarı elde etmesinde ki en büyük pay Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’ündür. Bizlere verdiği destek için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica