Doğa Tarım

Muhalefet ve iktidarın Belediye Başkanlarına Tarihi çağrı

Muhalefet ve iktidarın Belediye Başkanlarına Tarihi çağrı … Odabaş; “En az 5 Milyon işsiz insanımıza iş imkanı, Yılda en az 100 Milyar dolar ihracat elde etmek istiyorsanız size bir telefon kadar yakınız” dedi. detaylar haberimizde…

Muhalefet ve iktidarın Belediye Başkanlarına Tarihi çağrı

Uzun yıllardır mücadelesini verdiği “Doğal Tarım Üretim Seferberliği” projesi için çalmadık kapı bırakmayan Marsiad başkanı Bahri Odabaş, yazılı bir basın açıklamasıyla Muhalefet partileri ve İktidar partilerinin Belediye Başkanlarına çağrıda bulundu.

Odabaş; “Ülkemizde bütün problemleri çözecek projelerimiz, doğal ürünlerin üretimi için topraklarımız, suyumuz ve çalışacak insanlarımız boş dururken biz her gün yüzlerce insanımızı coronavirüsden kaybediyor, milyonlarca insanımızı işsizlikle kıvrandırıyoruz” dedi.

Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İKTİDAR VE MUHALEFETE AÇIK ÇAĞRI!

PANDEMİ VE İŞSİZLİĞİ DOĞAL TARIM SEFERBERLİĞİ İLE ÇÖZMEYE VARMISINIZ?

– Ülkenin ve Dünyanın en önemli problemi PANDEMİ VE İŞSİZLİK!
– Bu problemi çözecek kaynak ve imkan TÜRKİYEDE VAR!
– Bugüne kadar Pandeminin en önemli ilacı DOĞAL BESLENME!
– Türkiye, TOPRAĞI, SUYU VE İNSAN GÜCÜ ile Doğal Tarım ve Gıda Üretimine en elverişli ülke!

*- TOPRAKLARIMIZ BOŞ, İNSANLARIMIZ BOŞ!

MARSİAD OLARAK, 15 YILDAN BERİ, DOĞAL TARIM GERİ DÖNÜŞÜMLÜ ENTEGRE ÜRETİM PROJEMİZİ Hayata geçirmek için bir Belediye Başkanı bulamadık!

İKTİDAR VE MUHALEFET PARTİLERİNE SESLENİYORUM!

Gerçekten bu iki problemi kökünden çözmek, Tüm insanlarımızı Doğal besleyerek bundan sonraki Biyolojik silahlardan korumak, En az 5 Milyon işsiz insanımıza iş imkanı, Yılda en az 100 Milyar dolar ihracat elde etmek istiyorsanız size bir telefon kadar yakınız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica