Genel

Mustafa Çaylak bu hafta Önder Karan’ı ağırladı

Mustafa Çaylak bu hafta Önder Karan’ı ağırladı … İbrahim Duman’ın sahibi olduğu Serdivan Göynüklü Ömer Usta Dondurmalarında ağırlayan Sakarya’nın tanınmış ve aktif İş adamlarından Mustafa Çaylak; bu hafta da SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Önder Karan’ı ağırlayarak misafir etti. detaylar haberimizde…

Mustafa Çaylak bu hafta Önder Karan’ı ağırladı

Sakarya’nın tanınmış ve aktif İş adamlarından Mustafa Çaylak; her hafta, Sakarya’nın önde gelen isimlerinden oluşan dost ve misafirlerini Göynüklü Ömer Usta‘da ağırlamaya devam ediyor.

Daha önce birçok siyasetçi, okul müdürleri, daire müdürleri, sporcu ve STK temsilcilerinden oluşan tanınmış kişileri; İbrahim Duman’ın sahibi olduğu Serdivan Göynüklü Ömer Usta Dondurmalarında ağırlayan Sakarya’nın tanınmış ve aktif İş adamlarından Mustafa Çaylak; bu hafta da SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Önder Karan’ı ağırlayarak misafir etti.

Önder Karan anılarını anlattı

Eski Başbakanlardan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 20 yıl yanında yetişen… aynı zamanda Başbakanlarından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri işini yapan… Ve son olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Strateji Başkanlığı Uzmanı iken SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Önder Karan’ı misafir etti. Önder Karan dost ortamında anılarını anlattı.

Ağırlama her hafta devam edecek

Önder Karan gibi önemli bir şahsiyeti ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mustafa Çaylak, bundan sonra da her hafta önemli bir ismi ağırlama da devam edeceklerini dile getirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica