Genel

Mustafa Göksel sosyal medya fenomeni ve youtuber olarak aramızda

Mustafa Göksel sosyal medya fenomeni ve youtuber olarak aramızda köşe yazarlarımızdan, tiyatro, dizi, sinema oyuncusu ve senarist yazar Mustafa Göksel kardeşimizi; artık sosyal medya da da sıkça hatta gün aşırı göreceğiz. Mustafa Göksel sosyal medya fenomeni ve youtuber olarak aramızda …

Mustafa Göksel sosyal medya fenomeni ve youtuber olarak aramızda

Türkiye’mizin de genç yıldız adaylarından…

Mustafa Göksel, hepimizin yakından tanıdığı gazetemizin de köşe yazarı şehrimizin ileri gelenlerinden ve Türkiye’mizin de genç yıldız adaylarından… Köşe yazarlarımızdan, tiyatro, dizi, sinema oyuncusu ve senarist yazar Mustafa Göksel kardeşimizi; artık sosyal medya da da sıkça hatta gün aşırı göreceğiz.

“Sosyal medya fenomeni olarak kendisini göreceğiz”

Kendisi günümüzün gündeme oturan yeni trendi olarak YOUTUBER oldu ve bu anlamda da hizmet verecek. Kültür, sanat kimliğinin yanında sosyal medya fenomeni olarak kendisini göreceğiz. Dünyanın en büyük video platformu YOUTUBE ta kurduğu GIRGIR TAYFA isimli kanalında istediğiniz aradığınız her çeşit video arşivi ve içeriği ile karşınızda olacak.

“Sayısız konu ve Konuklar ile sizlerle olacak”

Bunlar yanında kendi çektiği videoları da yayınlayarak pratik bilgiler verecek, işinize yarayan bir sürü gündelik hayatınızda kullanacağınız yöntemler. Sayısız konu ve Konuklar ile sizlerle olacak.

“Hedefimiz 1.5 yılda 2000 video”

İşin daha çok şaka ve mizahi yönünü de yakalayarak ele alan Mustafa Göksel; çeşitli sosyal deneylerde yapacak. Bir sürü konularda halkın nabzını da tutacak. Kendisi ile yaptığımız kısa söyleşide Mustafa Göksel bize: ‘Kanalımızı hizmete soktuk aklınıza gelebilecek her türlü konu, konuklarla ve içeriklerle hizmetinizdeyim, Ben değerli takipçi ve izleyicilerimle birlikte güçlüyüm. Hedefimiz 1.5 yılda 2000 video… tabi ki izledikten sonra kanalıma abone olmayı da unutmuyoruz’ açıklamalarında bulundu.

Bizde akarhaber.com ailesi olarak Mustafa Göksel kardeşimize her türlü desteği vererek sonuna kadar katkılarımızla yanında olduğumuzu belirtiyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica