Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması başlıyor!

Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması başlıyor!

Sanata ve sanatçıya önem veren İzmit Belediyesinin, usta klarnetçi Mustafa Kandıralı adına düzenleyeceği klarnet yarışması 22 Aralık Perşembe günü başlıyor – akarhaber

‘Sanat kenti İzmit’ sloganıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kocaeli’nin dünya çapındaki gururu klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı tanıtmak ve anısını yaşatmak için klarnet yarışması düzenliyor. 1.Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet yarışması 22 – 26 Aralık tarihleri arasında İzmit Belediyesi Sanat Akademisinde gerçekleştirilecek.

GALA KONSERİ VE ÖDÜL TÖRENİ

Ön elemeyi geçen 17 kişi yarışmada yeteneklerini sergileyecek. Yarışmanın jüri başkanlığını İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Kültür Sanat Danışmanı Prof. Dr. Cihat Aşkın üstlenirken diğer jüri üyeleri Serkan Çağrı, Ecesu Sertesen, Ünsal Çeliksu ve Prof. Kurt Schmid olacak. 26 Aralık 2022 Pazartesi günü final aşaması gerçekleştirilecek. Sonuçların açıklanmasının ardından da 27 Aralık 2022 Salı günü saat 18.00’da Yunus Emre Kültür Merkezinde gala konseri ve ödül töreni gerçekleştirilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica