Genel

Net Medya Grup’tan Sakarya’da LC Medya Ajansına ziyaret

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden LC Medya Ajansı sahibi ve meslekte 23 yılı geride bırakan Levent Candan en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Net Medya Grup’tan Sakarya’da LC Medya Ajansına ziyaret … Kocaeli merkezli Net Medya Grup üyeleri, Sakarya’da, gazeteci Levent Candan tarafından faaliyeti başlatılan LC Medya Ajansı’nı ziyaret ettiler. detaylar haberimizde…

Net Medya Grup’tan Sakarya’da LC Medya Ajansına ziyaret

Net Medya Grup Ortaklarından, İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri LC Medya Ajansı sahibi Candan’ı kutladı

Kocaeli merkezli yayın sürdüren ve bünyesinde 7 internet Gazetesi bulunan Net Medya Grup Ortakları, Kocaeli Haberci Gazetesi sahibi Soner Kılıç, Akar Haber Gazetesi Sahibi Mecit Ünal ve Hür Kocaeli Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ufuk Bagan, Sakarya’da, gazeteci Levent Candan tarafından faaliyeti başlatılan LC Medya Ajansı’nı ziyaret ettiler.

Hayırlı olsun ziyareti

LC Medya Ajansı Danışmanı Akif Yener’in de bulunduğu ziyarette, Net Medya Grup üyeleri Soner Kılıç, Mecit Ünal ve Ufuk Bagan Levent Candan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Resmi açılış en yakın zamanda olacak

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden LC Medya Ajansı sahibi ve meslekte 23 yılı geride bırakan Levent Candan; en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Önümüzdeki en yakın günlerde resmi bir açılış planladığını söyleyen Candan; “inşallah resmi açılışımızda Kocaelili dostlarımızı da aramızda görmek beni ve çalışma arkadaşlarımı onurlandıracaktır” dedi. İnternet gazeteciliğinin sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantı sonrası güç birliği ve birlikte çalışma konusunda görüş birliğine varıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica