İGF

Nevşehir’de Çatlı sevdalıları harekete geçti

Nevşehir’in yiğit evladı Abdullah Çatlı için Alperen Ocakları ve Abdullah Çatlı’yı Sevenler Gurubu harekete geçerek, Çatlı’nın isminin şehir merkezinde yaşatılmasını istedi.

Veysel KILIÇ (Nevşehir Kent Haber)

Nevşehir’de Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Alperen Ocakları ve Abdullah Çatlı’yı Sevenler Gurubu mensubu gençler, buradan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya çağrıda bulunarak, Abdullah Çatlı isminin Nevşehir’de yaşatılmasını istedi. Dev pankartların açıldığı programda konuşan Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Kalkan, Çatlı’nın bu ülkeye mâl olmuş bir vatan evladı olduğunu ifade ederek, onun ne arsa davasına koştuğunu, ne de ihale davasında mücadele verdiğini söyleyip övgüler yağdırdı.

 Abdullah Çatlı’nın Nevşehir’de isminin yaşatılması için birlik olduklarını ifade eden Başkan Kalkan, “Rasim Arı’nın isteğimizi yerine getirilmesini istiyoruz. Bizler bu ülkeye mâl olmuş yiğitlerin değerini unutturmayacak insanlarız” dedi. Çatlı’nın isminin bir sokakta yaşatılmasını istediklerini belirten Başkan Kalkan, “Bu bizim için manevi bir borçtur. Bunu her vatan evladının yerine getirmesi gerekmektedir.  Abdullah Çatlı’nın mücadele verdiği kesiminde sahip çıkmadığını görüyoruz. Bizim Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, o gün yanındaydı, öldüğü günde mezarı başındaydı. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Geçmişten beri yaptığımız imza kampanyalarımız eninde sonunda sonuç verecek. Bugün asala terör örgütü yoksa Abdullah Çatlı’ya borçluyuz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica