Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Niğdeliler İstanbul’da buluştu

Niğdeliler İstanbul’da buluştu … Bozok, “NİĞDEF Başkanı Av. Tuğrul Urhan öncülüğünde Niğde tarihinde bir ilk gerçekleşti. Türkiye’ de bulunan bütün derneklerimiz “Niğde konfederasyon” çatısı altında birleşti” dedi. detaylar haberimizde…

Niğdeliler İstanbul’da buluştu

Niğde Dernekler Federasyonu (NİĞDEF) Başkanı Av. Tuğrul Urhan’ın öncülüğünde Niğdeliler İstanbul’da bir araya geldi. Düzenlenen programa Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Bozok, Başkan Vekili Tahsin Önal’da katıldı

Ülkemizin birçok noktasında sosyal ve kültürel hayatın içerisinde olan Niğdeliler, 37 derneğin bir araya gelmesiyle federasyon kurdular. Kurulan federasyonun ilk programında NİĞDEF Başkanı Av. Tuğrul Urhan’ın ev sahipliğinde Niğdeliler İstanbul’da bir araya geldiler.

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen programa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilli Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Antalya, Denizli ve Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Bozok ve Başkan Vekili Tahsin Önal’da katıldı.

BOZOK; “HAYIRLI OLSUN”

Düzenlenen programda Niğde’nin daha fazla kitlelere ulaşması noktasında neler yapılacağı konusunda istişare yapılırken, federasyon olarak belirlenen hedefler anlatıldı. İstanbul programı sonrasında Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Bozok “NİĞDEF Başkanı Av. Tuğrul Urhan öncülüğünde Niğde tarihinde bir ilk gerçekleşti. Türkiye’ de bulunan bütün derneklerimiz “Niğde konfederasyon” çatısı altında birleşti. Bu birleşme ile Niğdemizin ülkemiz genelinde daha fazla duyurulması sağlanacaktır. Niğde Konfederasyonu’nun başta Niğde’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica