Genel

Nihat Gürer Spor Tesisleri Akşener’in katılımıyla açılacak

Nihat Gürer Spor Tesisleri Akşener’in katılımıyla açılacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi, kentin sevilen ismi merhum Nihat Gürer’in adının verildiği spor tesislerini 23 Eylül Cuma Günü Akşener’in katılımıyla açacak

Spor ve sporcu dostu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle Yenişehir Mahallesi’ne çocukların ve gençlerin gönüllerince spor yapabileceği yeni bir spor tesisi kazandırılıyor. Çalışmaların tamamlandığı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi merhum Nihat Gürer’in adının verildiği spor tesisi açılış için gün sayıyor.

AKŞENER KURDELEYİ KESECEK

Kocaeli Ticaret Odası eski başkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi merhum Nihat Gürer’in adını yaşatacak olan spor tesisi 23 Eylül Cuma günü saat 17.00’de hizmete açılıyor. Başkan Hürriyet’in büyük önem verdiği spor tesisinin açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım sağlayacak. Gençlerin ve çocukların hem spor yapacağı hem de sosyalleşeceği Yenişehir Mahallesi Bostanlı Sokak’ta yer alan (Kaymakamlık arkası) Nihat Gürer Spor Tesisinin açılışına tüm İzmitliler davetlidir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica