Genel

Nihat Gürer’in adı Yenişehir’deki spor tesislerinde yaşayacak

Nihat Gürer’in adı Yenişehir’deki spor tesislerinde yaşayacak

İzmit Belediyesinin Yenişehir Mahallesi’nde tamamladığı ve yakında hizmete açacağı yeni spor tesislerine kentin sembol isimlerinden merhum Nihat Gürer’in adı verilecek

İzmit Belediyesi, İzmitli gençlerin ve çocukların sportif faaliyetlere yönelerek kendilerini geliştirmeleri ve boş vakitlerini kaliteli değerlendirmeleri adına kente tesis kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Mahallesi Bostanlık Sokak (Kaymakamlık binası yanı) 3 bin 300 metrekare park alanında 99 metrekare giyinme, duş ve benzeri ihtiyaçların karşılanabileceği prefabrik bina ile 24’e 41 ölçülerinde suni çim futbol sahası inşa etti.

KENTTE İZ BIRAKMIŞ BİR İSİM

Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte yakında açılışı olacak olan spor tesislerine, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) eski Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi Nihat Gürer’in adı verildi. Kentte iz bırakmış merhum Nihat Gürer’in adını taşıyacak ve çocuklar ile gençlerin gönüllerince spor yapabilecekleri yeni spor tesisinin kapıları, yakın zamanda İzmitli vatandaşların kullanımına açılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica