Genel

Nüfus Müdürlükleri 18-19 Mayıs’ta Öğrenciler için açılacak

Nüfus Müdürlükleri 18-19 Mayıs’ta Öğrenciler için açılacak … “Yaşı küçük olanlar T.C. kimlik kartı başvurusunda bulunmakla sınırlı olmak; sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvurulduğunu gösterir fotoğraflı belge ile 10.00-17.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir…” detaylar haberimizde…

Nüfus Müdürlükleri 18-19 Mayıs’ta Öğrenciler için açılacak

Kocaeli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından öğrenciler için nüfus müdürlüklerinin açık tutulacağına bildiren bir basın açıklaması yapıldı.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Saat: 10.00 – 17.00 arasında…

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek merkezi sınava (YKS) girecek olan öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 18-19 Mayıs tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Öğrenciler velileriyle birlikte…

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 18-19 Mayıs tarihlerinde 15 yaşını tamamlayanların kendileri ile birlikte ana, baba, veli veya vasisi; T.C. kimlik kartı başvurusunda bulunmakla sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvurulduğunu gösterir fotoğraflı belge ile 10.00-17.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir.

T.C. kimlik kartı bedelleri bankalara ve PTT’ye…

Öğrencilerimizin mağdur olmaması için başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedellerinin PTT, anlaşmalı bankalar ya da interaktif vergi dairesi (https://ivd.gib.gov.tr<https://ivd.gib.gov.tr/>) adresinden yatırılması ve son altı ayda çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile il ve ya ilçe nüfus müdürlüklerimize randevusuz olarak müracaat edilebilmektedir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica