Genel

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu Televizyon programları arasında ekranların en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye 2018’in kazananı Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu. O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu detaylar haberimizde…

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu, Yıldız Tilbe, Gökhan, Hadise ve Murat Boz’un juriliğini yaptığı O Ses Türkiye’de bu gece canlı yayında final heyecanı yaşandı.

Finalde, rakiplerini eleyerek son ikiye kalan Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener&Ümit kıyasıya yarıştı.

O Ses Türkiye 2018’in Şampiyonu

O Ses Türkiye 2018’in kazananı, Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek oldu.

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.

Lütfiye Özipek kimdir?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.

2013’te mezun oldu

Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia’da caz eğitimi, ardından İngiltere’de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013’te mezun oldu.

Kendi bestelerinden albüm çıkaracak

Kıbrıs’ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye’de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Özipek aynı zamanda vokal koçluğu yapıyor

Özipek, Kıbrıs’ta verdiği çeşitli konserler yanısıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.

Günümüze kadar yıllar itibariyle O Ses Türkiye birincileri kimlerdi?

O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise’nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt oldular…

2012 – Oğuz Berkay Fidan O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan olmuştu. O Ses Türkiye’nin birinci şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz’a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandırdı.

2013 – Mustafa Bozkurt O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt Mustafa Sandal’ın yarışmacısıydı.

2014 – Hasan Doğru O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olan Hasan Doğru değişimi ile herkesi en çok şaşırtan isim oldu. Hasan diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip yepyeni bir insan oldu.

2015 – Elnur Hüseynov O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov Ebru Gündeş’in yarışmacısıydı. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. O sezon herkes Reza Zarrab’ın Azeri şarkıcıyı özel olarak getirtip eşini şampiyon yaptırdığını konuştu.

2016 – Emre Sertkaya O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya Gökhan’ın yarışmacısıydı.

2017 – Dodan Özer O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye’nin geçen yıl birincisi Hadise’ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş’un Varto ilçesinden.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica