Genel

Odabaş: 70 bin ailenin tapulu mülklerine ve paralarına çöken ihlasa kim dur diyecek?

Odabaş: 70 bin ailenin tapulu mülklerine ve paralarına çöken ihlasa kim dur diyecek?

Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedeler Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Odabaş, İhlas Kuzuluk kaplıcaları ve ihlas armutlu tatil köyünde, İhlas tarafından belirlenen site yönetiminin alavere dalavere uygulamalarını durdurmak için yargı dahil her kapıyı zorlamaya devam ediyor – akarhaber

Odabaş, İhlas site yönetimine dur diyebilmek cumhurbaşkanı ve tüm siyasi parti liderlerine çağrıda bulundu:

2023 aidat bedeli
2023 aidat bedeli

Cumhurbaşkanı ve tüm siyasi parti liderlerine açık çağrı!

İhlas Kuzuluk kaplıcaları ve ihlas armutlu tatil köyünde yaklaşık 70 bin aile ve dolaylı olarak 800 bin kişi ihlas tarafından, site yönetimleri gasp edilmiş ve ihlasın istediği paraları ödemek zorunda bırakılmıştır.

Çünkü yaklaşık 25 yıldan beri ihlas, her yıl yapılması gereken genel kurullara gelmiyor, genel kurulun yapılacağı salonun önünde toplananları site özel güvenlikleri ile ya darp ettiriyor ya tehdit ve taciz uyguluyor ya fiziki güç kullanarak dağıtıyor… veya bugün genel kurul yok dün veya birkaç gün önce yapıldı diyerek devremülk sahiplerini oyalıyor.

Tutanak
Tutanak

Biz Kuzuluk’ta kurduğumuz dernek sayesinde 20 yıldan beri her yıl bu yasa dışı hukuksuzluğu Akyazı adliyesine taşıyor, davalar açıyoruz fakat bugüne kadar tüm davalarımız reddedildi.

Seçim öncesi bir ümitle açtığımız davada, mahkeme tarafından bir yönetici atanarak yapılacak genel kurulun yasalar ve hukuka uygun olarak tüm devremülk sahiplerinin katılımının sağlanmasını talebimiz de 3 ocakta Akyazı sulh hukuk mahkemesi tarafından ret edildi.

Ekteki belgelerde de görüleceği gibi, kararın hemen akabinde, daha genel kurula 5 gün varken ihlas aidatlara % 100 zam yaptığını yönetim binasına astı. 7 ocakta genel kurula gelenler salonun kilitli kapısının önünde toplandı. Yönetim adına bir çalışan ve özel güvenlik genel kurulun 2 ocakta yapıldığını söyledi toplananlar fotoğraf ve tutanaklarını imzalayarak eli boş ayrılmak zorunda kaldı!

20 yıldan beri bu durumları başta cumhurbaşkanı ve adalet bakanı olmak üzere ilgili her yere bildirmemize rağmen henüz bir çözüm bulamadık.

Başta cumhurbaşkanı ve tüm siyasi parti liderlerine sesleniyoruz: Bu milletin mülküne ve parasına çöken bu ihlasa kim dur diyecek?

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica