Genel

Odabaş: AKP devlet gücünü kullanarak hak gasbına devam ediyor

Odabaş: AKP devlet gücünü kullanarak hak gasbına devam ediyorOdabaş; “2017 yılında yaptığımız protokol gereği binanın çatı, dış cephe ve iç iyileştirmeleri karşılığında 2018 yılı sonuna kadar başka bir ücret talep etmeyeceğimiz konusunda anlaştık” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: AKP devlet gücünü kullanarak hak gasbına devam ediyor

Uzun yıllardır yöneticiliğini yaptığı Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, egemen güçlere karşı yılmadan mücadelesini sürdürüyor.

Bahri Odabaş son olarak bugün akşam saat 17.00 da defalarca yaptığı uyarı ve uzlaşmacı tutumunun karşılık bulmaması sonucu; çareyi fiili mücadelede gördü ve izinsiz asılan pankart ve afişleri indirmek için binaya vinç getirdi. Fakat binanın önünde polis engeliyle karşılaşınca, olayla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Odabaş, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İşte AKP’nin gerçek yüzü!
İzinsiz astıkları ve borçlarını ödemedikleri için vinçle indirilecek poster ve reklamların indirilmesine polis engel oldu!

Yaklaşık 16 yıldan beri AKP Kocaeli il ve İzmit İlçe Başkanlıklarının da içinde kiracı olarak bulunduğu iş Merkezinin yöneticiliğini yapıyorum.

Binanın reklam değeri yüksek, yılda 100 bin TL reklam ücreti teklif edilen teras ve dış cephede Ak Partinin poster ve reklamları asılı, yıllarca mücadele ettik. En son 2017 yılında yaptığımız protokol gereği binanın çatı, dış cephe ve iç iyileştirmeleri karşılığında 2018 yılı sonuna kadar başka bir ücret talep etmeyeceğimiz konusunda anlaştık. Zoraki bu iyileştirmeyi yaptılar. Fakat 2018 de protokol sona erdi… ortak alanları ücretsiz kullanabilmek için beni yönetimden uzaklaştırmak için yasa dışı yollara başvurdular, tehdit, küfür, saldırı vs… Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığında yaklaşık 20 şikayet dosyasına rağmen hiçbir sonuç alamadık.

2020 Mayıs ayına kadar Yöneticilik görevim devam ettiği halde, bunlar kendi kendine AKP’nin kadrolu müteahhidi Macit Haldızın yeğeni ve çalışanını yönetici atamışlar. İki yıldan beri hem bina aidatlarını ödemiyorlar ve diğer kat maliklerine baskı yaparak bina aidatlarını bu şahsa ödettiriyorlar. Yasal yöneticisi olduğum binaya beni sokmuyorlar. 2019 yılı için ortak alanlara astıkları reklam ve posterler için talep ettiğimiz 100 bin TL’yi ödemedikleri gibi reklam firmasına reklam alanlarını teslim etmek için indirmelerini defalarca talep ettiğimiz halde indirmedikleri için;

Bu gün saat 17.00 de vinç göndererek izinsiz asılan genel başkan Tayyip Erdoğan’ın poster ve reklamlarını indirmeye giden ekibin karşısına 50 civarında polis çıkarak engel olmuştur.

Oysa 15 Temmuz gecesi FETÖ darbecilerini içeri sokmamak için yönetici olarak binanın önünde ölüm nöbeti tutmuştum!
Şimdi, AKP’yi korumak için Fetöcüleri sokmadığım binaya, AKP eşkıyası beni sokmuyor! Saygılarımla…”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica