Doğa Tarım

Odabaş: “Bu Tarım Bakanından bi Cacık olmaz”

Odabaş: “Bu Tarım Bakanından bi Cacık olmaz” … Odabaş; “Bizim gibi binlerce, işi bilen kişi ve kurumların bakanlarınız tarafından dinlenmediğini hesap ederseniz durumun vehametini anlarsınız” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Bu Tarım Bakanından bi Cacık olmaz”

Doğal Tarım Üretim Seferberliği projesini hayata geçirmek için yıllardır uğraş veren MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, Cumhurbaşkanına seslendi.

Tarım Bakanından randevusuna cevap alamayan MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, çareyi Cumhurbaşkanına Tarım Bakanını şikayet etmede buldu.

Odabaş, bir türlü iletişim kuramadığı Tarım Bakanını, Türkiyenin tarım ve işsizlik problemlerini kökünden çözecek projelerine duyarsız kalmakla itham ederek serzenişte bulundu.

Odabaş, Tarım Bakanını şikayet ettiği Cumhurbaşkanına açık çağrı yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanına açık çağrı!

Sayın Cumhurbaşkanım, Bakan olduğu günden beri, Türkiyenin tarım ve işsizlik problemlerini kökünden çözecek projelerimiz için Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’den onlarca defa randevu talep ettiğimiz halde, son olarak Cimer üzerinden randevu talep etmemize rağmen hala cevap alamadık.

Ülkenin Tarım Ve Hayvancılık Ve İşsizlik Problemleri Ortada!

Hala Tarım Bakanınız laf üretmekle meşgul. Böyle giderse ilk seçimde işsizlik ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle kaybedeceksiniz!

Bizim gibi binlerce, işi bilen kişi ve kurumların bakanlarınız tarafından dinlenmediğini hesap ederseniz durumun vehametini anlarsınız.

Size defalarda çağrıda bulunarak, ayda bir gün insanları dinleme günü ilan ederek dinlemenizi bunun için talep ve tavsiye ettik!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica