Doğa Tarım

Odabaş: “CEVA Lojistik Doğal Tarıma Destek Veriyor”

Odabaş: “CEVA Lojistik Doğal Tarıma Destek Veriyor”

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, yaklaşık 20 yıllık mücadele sonunda hayallerine adım adım yaklaşıyor

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu:

MARSİAD’ın yaklaşık 20 yıl üzerinde çalıştığı “Doğal Tarım Geri Dönüşümlü Entegre Üretim Projesi” Kartepe ilçesinin Tepetarla Köyünde hayata geçirildi.

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyelerinin, Kocaeli Tarım il ve Kartepe ilçe Müdürlüklerinin teknik destek verdiği ve CEVA Lojistiğin de 21 dekar tarlayı sürme ve üretime hazırlama desteği verdiği proje alanında dün bir ürün hasat ve plaket töreni düzenlendi.

Törene Kocaeli Tarım il Müdürü Yüksel Çil, Kartepe Tarım ilçe Müdürü Ayhan Kan, Ceva Lojistik Başkan Yardımcısı Hakan Çetin, Genel Müdür Fuat Adoran, Bölge Müdürü Yüksel Baştürk, Operasyon Direktörü Yalçın Çetinkaya, Zafer Ahmetoğlu, Operasyon Müdürü Malik Hacıoğlu, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Doğal Tarım Koop. Ortakları Recep Debreli, İmad Erdoğan ve Mustafa Yılmaz ve 50 civarında Ceva Lojistik ekip ve personeli katıldı.

Önce tarla gezilerek ürünler, Domates, Salatalık, Biber, Patlıcan, Kavun ve Karpuzlar toplandı ve tadına bakıldı. İlk karpuz, sürmede bizzat emek veren Malik Hacıoğlu tarafından koparıldı, kesildi ve Ata Tohumundan yetişen karpuzun mükemmel tadı, başta Hakan çetin olmak üzere tüm davetliler tarafından onaylandı.

Törende konuşan MARSİAD başkanı Bahri Odabaş, “ülke olarak topraklarımız yaklaşık 600 Milyon nüfusu besleyecek kapasitededir. Ukrayna ve Rusya’dan buğday ve gıda gemileri beklemek zorunda değiliz. Devlet millet ve özel sektör bir araya geldiğimiz takdirde bu gıda, enerji ve istihdam problemlerini kökünden çözeriz. Burada bunun başarılacağını somut örnekleri ile gördük.

Başta Kocaeli ve Kartepe Belediye Başkanları ve Kartepe Kaymakamı olmak üzere, Tarım il ve ilçe Müdürlerimize, özellikle bu ürünlerin yetişmesine sürme ve ekime hazırlama desteği veren CEVA Lojistik, yönetici ve ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Kocaeli Tarım İl Müdürü Yüksel Çil, “Kocaeli’de 1200 dekar atıl araziyi üretime kazandırdık. CEVA Lojistik ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz de üretenlere teknik destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

CEVA Lojistik başkan yardımcısı Hakan Çetin, “sosyal sorumluluk projeleri kapsamında üretime her zaman destek vermeye hazırız. Bu desteğimizin ürünlerini görmek ve tatmak bizi son derece mutlu etti. Desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Konuşmalardan sonra MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, CEVA Lojistik adına plaketi Hakan Çetin’e teslim etti.

Tarım il Müdürü Yüksel Çil, CEVA Lojistik ekibinden, Hakan Çetin, Yüksel Baştürk, Yalçın Çetinkaya, Zafer Ahmetoğlu, Fuat Adoran ve Malik Hacıoğlu’na plaketlerini teslim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica