Doğa Tarım

Odabaş: “Çiftçilerimizi ancak bu projemiz kurtarıp zengin edecek”

Odabaş: “Çiftçilerimizi ancak bu projemiz kurtarıp zengin edecek” … Odabaş; “Her akşam haberlerde çiftçilerin haczedilen traktörlerini, hayvanlarını, satılan tarlalarını görmeye başladık. Ne iktidardan ve ne de muhalefetten somut bir çözüm önerisi yok!” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Çiftçilerimizi ancak bu projemiz kurtarıp zengin edecek”

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından çiftçilerimizin mallarının haczedilmesi sonucu Kocaeli’de yıllardır “doğal tarım projesi” önerisini sıklıkla tekrarlayan MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş yetkililere çağrıda bulunarak çözüm projesini önererek çağrıda bulundu.

marsiad proje taslağı
marsiad proje taslağı

Odabaş yaptığı çağrı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yıllardan beri çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulunamadı ve patladı.

Her akşam haberlerde çiftçilerin haczedilen traktörlerini, hayvanlarını, satılan tarlalarını görmeye başladık. Ne iktidardan ve ne de muhalefetten somut bir çözüm önerisi yok!

Geçen hafta iktidar ve muhalefetin Belediye Başkanlarına ve Siyasi Parti Genel Başkanlarına çağrıda bulunarak, doğal tarım ve hayvancılık entegre üretim projemizi birlikte hayata geçirmeye davet etmiştim.

Sadece Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Bu çağrımıza cevap verdi ve çalışmaya başladık, kendisini tebrik ediyorum.

Ekte proje özetini gönderdiğim projede tarım ve hayvancılık üretiminde çiftçilerimizi borç batağına sokan, gübre, mazot, ilaç, tohum, ilaç, elektrik vs. Tamamı bitkisel ve hayvansal atıklardan elde edileceği için çiftçiler Allahtan başka kimseye borçlanmayacak. Ürettiği ürünü satma problemi yaşamayacak ve bugüne kadar kazandıklarının en az 5-10 katını kazanacakları için ülkenin en zenginleri ve efendileri konumuna geleceklerdir.

Buradan tüm çiftçilerimize ve tekraren tüm Belediye Başkanlarına sesleniyorum.

Biz MARSİAD olarak üreten çiftçilerimiz, milletimiz, ülkemiz için hazırız!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica