Ekonomi

Odabaş: ‘Ekmeğe muhtaç insanların paralarıyla reklam yapmayın’

Odabaş: ‘Ekmeğe muhtaç insanların paralarıyla reklam yapmayın’ … “Odabaş; “Bir işadamı olarak milyonlarca insana dağıtılan 20 TL lik hediyenin milyonlarca paranın bu yoksul insanların parasından karşılandığını da biliyorum..!” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: ‘Ekmeğe muhtaç insanların paralarıyla reklam yapmayın’

İlimizde faaliyet yürüten sivil toplum örgütlerinin en başında gelen Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş, cumhurbaşkanı tarafından gönderilen sağlık koruma paketine sert tepki gösterdi.

Bahri Odabaş, yayınlamış olduğu tepkili basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanına çağrı…

Dün, sokağa çıkma yasağına rağmen belediyeden bir araç geldi, Cumhurbaşkanından maske ve kolonya hediyesini teslim etti gitti. Paketi inceledikten sonra düşündüm… Ben Ekonomik açıdan orta seviyede veya belki onun üstünde bir işadamıyım. Allaha şükür, 20 TL civarı tahmin ettiğim bir kolonya ve 3-5 maske alamayacak durumda değilim..! Benim gibi milyonlarca kişinin de aynı durumda olduğunu biliyorum.

Fakat aynı zamanda milyonlarca kişinin işsiz olduğunu, evine bir ekmek götürmekte zorlandığını da biliyorum!

Bir işadamı olarak milyonlarca insana dağıtılan 20 TL lik hediyenin milyonlarca paranın bu yoksul insanların parasından karşılandığını da biliyorum..!

Hemen her gün telefonlarımıza ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası için gelen yardım mesajları ile bunu karşılaştırdığım zaman bu ülkenin cumhurbaşkanına bunu hiç yakıştırtamadım.

Sayın cumhurbaşkanım, bu mübarek ramazan ayında sizi aklı selim ile davranmaya, dünyayı bekleyen KRİZ öncesi milletin parasını, siyasi rant uğruna çar çur etmemeye davet ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica