Ekonomi

Odabaş: “İnsanların ulaşamadığı liderler ülkeyi yönetemez”

Odabaş: “İnsanların ulaşamadığı liderler ülkeyi yönetemez” … “Cumhurbaşkanına ulaşamayan, onun bakanlarına, valilerine, Belediye Başkanlarına ve diğer yöneticilerine de ulaşamıyor, ulaşsa bile sonuç alamıyor” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “İnsanların ulaşamadığı liderler ülkeyi yönetemez”

Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş, yıllardır, ülkede işsizlik problemini kökten çözecek ve ihracat patlaması yaratacak olan projelerini anlatmak için siyasilerin ve devletin yetkili isimlerinin kapısını aşındırmaya devam ediyor.

Odabaş, gündemle ilgili yaptığı değerlendirme açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık 20 yıldan beri, gerek ülkeyi yönetenleri ve gerekse yönetme iddiasında bulunan muhalefet partilerini, çok samimi ve objektif bir şekilde yakından takip ediyorum.

Merkez Partisi Genel Başkanı Prof. Abdurrahim Karslı’nın dışında (Belki Genel Başkanlık öncesindeki irtibatımız etkili olmuş olabilir) hiçbir Genel Başkana telefondan ulaşamadım.

Ülkedeki tüm işsizleri iş sahibi yapacak, ülkenin tüm borçlarını çok kısa zamanda bitirip ülkenin gelirlerini en az iki katına çıkarıp, dünyanın belki ilk üçüne veya beşine sokacak projelerimizi anlatmak için bile hiçbirine ulaşamayınca bu açıklamayı yapmayı bir vatandaşlık görevi bildim.

62 yıllık hayatının büyük bir bölümü değişik sektörlerde yöneticiliklerle geçen biri olarak cumhurbaşkanına ulaşamayan, onun bakanlarına, valilerine, Belediye Başkanlarına ve diğer yöneticilerine de ulaşamıyor, ulaşsa bile sonuç alamıyor.

Bir cumhurbaşkanı veya siyasi parti lideri, ayda bir günü insanları dinleme günü ilan ederek, bizzat dinleyeceği kişileri filtresiz kendisi tespit etse ülkenin ve dünyanın çözülemeyen bir sorunu kalmaz!

Osmanlının Altıyüz küsur yıl dünyayı yönetmesindeki en büyük etkenin, tebdili kıyafetle insanları dinlemesi olduğunu düşünüyorum.

Bu yazdıklarım sadece siyasiler için değil, en küçük bir işletme ve aile için de geçerlidir.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica