Genel

Odabaş: ‘Millet can derdinde İhlas rant derdinde’

Odabaş: ‘Millet can derdinde İhlas rant derdinde’Odabaş; “Yönetim, gelmeseniz bile aidatlarınızı ödemek zorundasınız, aksi halde icra yolu ile tahsil eder, bir daha ki dönem dairenize geldiğinizde borcunuzu ödemeden size dairenizi kullandırmayız mesajı vermektedir” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: ‘Millet can derdinde İhlas rant derdinde’

Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedeler Dayanışma Derneği üyelerinden Bahri Odabaş Akyazı İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunan Odabaş, şu ifadeleri kullandı:

“Akyazı Cumhuriyet Savcılığına açık suç duyurusu!
Ülkemizde yaşanan Coronavirüs salgını nedeni ile birçok işyeri kapatılmış, 65 yaşının üstündekilerin sokağa çıkma yasağı devam ederken; Sakarya, Akyazı İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Yönetimi hemen her gün, tamamına yakını 65 yaş üstü Devremülk sahiplerine mesaj göndererek; Kaplıca Evlerine gelmelerini isterken, bir taraftan da Mart ayı sonuna kadar aidat paralarını, daire başı 15 gün için 785.00 TL parayı Banka hesabına yatırmalarını tekit ve tacizle istiyor.

Aidatlar ödenmediği takdirde bakın biz dairelerinizi açık tutuyoruz, gelmeseniz bile aidatlarınızı ödemek zorundasınız; aksi halde icra yolu ile tahsil eder, bir daha ki dönem dairenize geldiğinizde borcunuzu ödemeden size dairenizi kullandırmayız mesajı vermektedir.

Bu nedenle Yasağa uymamayı teşvik ve tazyik eden; insanları taciz ve tehdit eden İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Yönetiminin ifadeleri alınarak cezalandırılmalarını; Ve 32500 Devremülk sahibinin rahatlatılmasını Devremülk sahibi üyelerim adına talep ederim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica