Genel

Odabaş: “Rezil olmadan borcunuzu ödeyin”

Odabaş: “Rezil olmadan borcunuzu ödeyin” … Odabaş, “Macit Haldız indirdiğimiz HALDIZ İŞ MERKEZİ tabelasını binaya asmak için Ak Parti ile işbirliğine girerek beni Yönetimden uzaklaştırmak için yasa dışı yollara başvurdu” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Rezil olmadan borcunuzu ödeyin”

AK İŞ MERKEZİ YÖNETİCİSİ Bahri Odabaş’dan MEHMET ELLİBEŞ VE MACİT HALDIZA AÇIK ÇAĞRI!

“Kendinizi Ve Partinizi Türkiye’ye Rezil Etmek İstemiyorsanız Borcunuzu Ödeyin!

Haldız tabela sökümü
Haldız tabela sökümü

Yaklaşık 3 yıldan beri, yöneticisi olduğum iş merkezinde, borçlarını ödemeyen Macit Haldız ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile problem yaşıyorum.

1. Macit Haldız müteahhitliğini yaptığı binanın asansörünü 15 yıl boyunca talep ve uyarılarımıza rağmen taktırmadığı için, genel kurulda alınan karar gereği binadan HALDIZ İŞ MERKEZİ tabelasını indirdik.

2. Ak Parti kurulduğu günden beri iş merkezinin ortak alanlarını, teras ve dış cephesini partinin poster ve reklamları ile kullanıp zarar verdiği alanları yenilemediği kullanım bedeli olarak binanın iyileştirmesini önce sağlamadığı için posterlerin ve reklamların kaldırılmasına karar verildi fakat genel merkeze durumu bildirdiğimiz için iyileştirme işini yaptırdı, biz de jest olarak iş merkezinin ismini AK İŞ MERKEZİ olarak değiştirdik.

Ak iş merkezi tabelası
Ak iş merkezi tabelası

Fakat Macit Haldız indirdiğimiz HALDIZ İŞ MERKEZİ tabelasını binaya asmak için Ak Parti ile işbirliğine girerek beni Yönetimden uzaklaştırmak için yasa dışı yollara başvurdu, KÜFÜR, TEHDİT, DARP, SALDIRI vs. 20 civarında Kocaeli Cumhuriyet Savcılığında suç dosyası açıldı.

Kendi kendilerine Macit Haldız’ın yeğeni ve çalışanını KORSAN yönetici atayıp, önce Ak Parti İl ve İlçe binalarının aidatlarını elden bu şahsa ödemeye başlayıp diğer kat maliklerine siyasi baskı uygulayarak aidatlarını bu şahsa ödettirmeye devam ediyorlar.

Ben seçim kararı almadığım için açtıkları dava da reddedildi, buna rağmen yasa dışı olarak yönetimi KORSAN olarak ellerinde tutmaya devam ediyorlar.

Binaya AK İŞ MERKEZİ tabelasını asmaya gittiğimde Macit Haldız’ın yeğenleri ve çetesi bana saldırmış mahkeme tarafından ceza almışlardı.

korsan yönetici yazısı
korsan yönetici yazısı

Ben, 24 kat malikinin haklarını Macit Haldız’dan ve Ak Partiden aldığım için yönetimle ilgilenmeme gerek kalmadı.
Sadece binadan cebimden harcadığım ve aylık 600 TL yöneticilik ücretinden biriken alacaklarımı (Yaklaşık 36 bin TL civarı) avukatın ücreti (yaklaşık 13680 TL) ödeyin genel kurul kararı alıp, yasal olarak yöneticiliği bırakayım teklifime 3 yıldan beri cevap alamadım.

Bu son uyarımdan da sonuç alamazsam;

1. BİNAYA VİNÇ GÖNDERİP, YASA DIŞI ASILAN HALDIZ İŞ MERKEZİ TABELASINI İNDİRİP YERİNE AK İŞ MERKEZİ TABELASINI ASTIRACAĞIM.

2. TEKRAR VİNÇ GÖNDERİP AK PARTİNİN ORTAK ALANLARA İZİNSİZ ASTIĞI, GENEL BAŞKAN POSTERLERİ VE IŞIKLI TABELA VE REKLAMLARINI İNDİRECEĞİM.

Problemi sulh yoluyla çözmek için yaklaşık üç yıl boyunca çalmadığım kapı kalmadı.
Ancak siyasi gücü eline geçirenler kendilerinin sonsuz güç sahibi olduklarını, insanların haklarını gasp etmelerine kimsenin engel olamayacağını zannediyorlar.

Hayatım boyunca hiçbir yanlış ve baskıya boyun eğmedim, Allah’ta eğdirmesin.

Ben sadece alacağımın peşindeyim.
Macit Haldız kendine ait dükkan ve ofisin yaklaşık 4 yıllık aidat borcunu ödesin,
Mehmet Ellibeş’de Kocaeli İl ve İzmit İlçe Başkanlıklarının yaklaşık 3 yıllık biriken borçlarını ödesin bu problem çözülsün istiyorum.”

İŞTE O BELGELER:

Ak iş borç
Ak iş Mahkeme
Ak iş Mahkeme
Ak iş icra
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica