Ekonomi

Odabaş: “Siyasetin Finasmanını Halk Karşılamadan Ülke Düzlüğe Çıkamaz”

Odabaş: “Siyasetin Finasmanını Halk Karşılamadan Ülke Düzlüğe Çıkamaz” … Odabaş, “Dünya ticareti yapan, girişimci bir işadamı olarak bu tespitimi tüm milletimle paylaşmayı bir vatandaşlık görevi olarak gördüm” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Siyasetin Finasmanını Halk Karşılamadan Ülke Düzlüğe Çıkamaz”

Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş, ülkenin kaderini değiştirecek projelerini hayata geçirmek için yıllardır her siyasinin kapısını aşındırdı. Ülkenin kaderini değiştirecek projelerde iş birliğine açık olduğunu dile getiren Odabaş, “doğal tarım projesi”ni ülke için bir seferberliğe dönüştürmek istiyor. Gerekli destek verildiğinde Odabaş, “Türkiye’de Doğal Tarım Seferberliği Projesi ile hedef 5 milyon istihdam,100 milyar dolar ihracat” diyor.

Odabaş, ülke gündemine yeniden sokmak istediği “doğal tarım projesi” ve diğer fikirlerini paylaşmak istemiyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tüm siyasi partilerle eşit yakınlıkta olan, samimi ve objetkif bir şekilde hepsini yakından takip eden, ülkenin kaderini değiştirecek projelerini hepsine yıllardan beri sunduğumuz halde henüz bir sonuca ulaşamayan, duyarlı bir sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak sesleniyorum.

62 yıllık hayatı yeni fikir ve projeler üretmekle geçen, dünya ticareti yapan, girişimci bir işadamı olarak bu tespitimi tüm milletimle paylaşmayı bir vatandaşlık görevi olarak gördüm.

Ülke olarak her açıdan çok büyük potansiyele sahip olduğumuz halde, tüm işsizlere mevcut ücretin en az iki katı kadar ücretle iş bulma potansiyelimiz, tüm ülkemizin gelirlerini en az on kat artırma potansiyeline sahip olduğumuza adım kadar eminim.

Ancak içinde bulunduğumuz vahim durum ortada, varlık içinde yokluk yaşıyoruz!

Millet Olarak Siyasetin Finansmanını Bizzat Karşılayarak Siyaseti Kendi Kontrolümüze Almadan Ülke Olarak Düzlüğe Çıkamayacağız! Saygılarımla.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica