Ekonomi

Odabaş: ‘Türkiye lidere endeksli siyasetle ekonomik düzlüğe çıkamaz’

Odabaş: ‘Türkiye lidere endeksli siyasetle ekonomik düzlüğe çıkamaz’Odabaş; “tüm insanlarımızın gelirlerini iki (2) katına çıkaracak olmasına rağmen; 15 yıldan beri ülkeyi yöneten bakanlara, başbakan ve cumhurbaşkanına ısrarlı mücadelelerime rağmen ulaşamadım!” detaylar haberimizde…

Odabaş: ‘Türkiye lidere endeksli siyasetle ekonomik düzlüğe çıkamaz’

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olan STK temsilcilerinden bir bir açıklamalar geliyor. AKP kendi içinde parçalanıyor. Ancak yeni sistemle işbaşında bulunanlar gelen tehlikenin farkında olmadıkları toplumun temsilcileri tarafından sık sık dile getiriliyor.

İlimizde faaliyet yürüten Marsiad, krizlerden çıkış yollarını gösteren üretim projelerine imza atan bir STK’dır.

Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş, rahatsızlığını bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Odabaş yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Türkiye lidere endeksli siyasetten, topluma ve sisteme endeksli siyasete geçmeden asla düzlüğe çıkamayacak!

Yaşım 60… ülke yönetiminin 50 yılını görerek kalan 50 yılını da okuyarak veya duyarak görme ve inceleme fırsatı buldum.

Hayatım boyunca hiçbir siyasi partiye üye olmadım, ancak Tüm siyasi partileri, çok yakından, samimi, objektif ve özgür bir şekilde izledim.

Hayatım yeni fikir ve projeler üretmek ve hayata geçirmekle geçti.

Gerek yurt içindeki ticari ve sosyal faaliyetlerim ve gerekse yurt dışındaki ticari faaliyetlerim nedeni ile ülkemizi diğer ülkelerle kıyaslama, kaynaklarımızı keşfetme fırsatı buldum.

Türkiye, sahip olduğu kaynaklar ve fırsatlarla, dünyanın gelişmiş ve müreffeh ilk üçünün içinde olması gerekirken durum ortada!

Sadece Marsiad olarak geliştirdiğimiz üç proje, ülkemizin kaderini değiştirecek, tüm işsizliği ortadan kaldıracak ve tüm insanlarımızın gelirlerini (işçi, memur ve emekli maaşları dahil) iki (2) katına çıkaracak olmasına rağmen 15 yıldan beri ülkeyi yöneten bakanlara, başbakan ve cumhurbaşkanına ısrarlı mücadelelerime rağmen ulaşamadım!

Atatürk, Menderes, Demirel, Ecevit, Erbakan, Özal, Erdoğan dönemleri hep aynı olmuş, Liderler güçlendikçe kontrolden çıkmış! Sonuç malum!

Sonunda anladım ki Türkiye de, lidere endeksli siyasetten, topluma ve sisteme endeksli siyasete geçmeden ülkemiz düzlüğe çıkamayacak!

Bundan sonraki hayatımın büyük bölümünü, bu problemin çözümüne ve yeni sistemin hayata geçirilmesine ayırmaya karar verdim. Detaylarını sonraki yazılarımda anlatacağım!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica