Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Ödüllü Film, Gölcük Açık Hava Sinema Akşamlarında gösterimde

Ödüllü Film, Gölcük Açık Hava Sinema Akşamlarında gösterimde

Gölcük Belediyesi ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları, çok sayıda ödül alan “Kızım ve Ben” filmi ile devam edecek

Gölcük Belediyesi; ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları, Gölcüklüler’e keyifli yaz akşamları yaşatmaya devam edecek. Şirinköy’de bulunan Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Bahçesi’nde “Anadolu Kartalları” ve “Aslan Parçam” filmleri ile başlayan açık havada sinema keyfi, çok sayıda ödül alan “Kızım ve Ben” filmi ile devam edecek. 12 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’da başlayacak film gösteriminde, Gölcüklüler keyifli bir akşam daha yaşayacaklar.

BABA VE KIZININ ZORLU HAYATI BEYAZ PERDEDE

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a âşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep’in doğumundan bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Özel harekât polisi olan Doruk, bir yandan zorlu görevini başarıyla yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da kızı Zeynep’e hem annelik hem de babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir ve her şey değişir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

BİR YILDA DÖRT ÖDÜL KAZANDI

Gerçek bir yaşam hikâyesinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Murat Gürvardar üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu, Gizem Hatipoğlu, Zülal Memişoğlu, İskender Bağcılar, Emre Özcan yer alıyor. Burak Film imzalı yapım; Altın Marka, Altın Palmiye Ödülleri, Datça Altın Badem Ödülleri ve İstanbul Altın Zambak Ödül töreninde ‘Yılın En iyi Polisiye ve Dram Filmi ‘ kategorisinde ödüle layık görülerek bir yılda 4 ödül birden kazandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica