Genel

Öğrenciler hayvanlar için yuva hazırladı

Öğrenciler hayvanlar için yuva hazırladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu öğrencileri, hayvanlar için hazırladıkları yuvaları Şamlar Tabiat Ormanı’na yerleştirdi.

“öğrenciler ormana kedi evi ve köpek kulübelerini de yerleştirdiler”

Başakşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Şamlar Tabiat Parkı 2. Kapı‘da gerçekleştirilen etkinlikte, İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları kuş yuvalarını ağaç dallarına astı. Ormana kedi evi ve köpek kulübelerini de yerleştiren öğrenciler, bunların önüne mama ve su bıraktı.

Etkinliğe, Okul Müdürü Oğuz Aydoğan, Başakşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Veteriner Yunus Kanlı, proje yürütücüsü öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

“Bugün de o çalışmaların meyvelerini topluyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Oğuz Aydoğan, proje fikrinin teknoloji tasarım dersinde ortaya çıktığını ve sene başından bu yana çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Öğretmen arkadaşlarımız, teknoloji tasarım derslerimizde çocuklarımızın çalışmalarını takip ettiler, onları yönlendirdiler. Bugün de o çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Canlıları çocukların hayatlarına dahil etmek amacıyla yaptığımız bu çalışmada bize destek olan Başakşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Sayın Yasin Kartoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (AA) –

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica