Genel

Oğuzhan ve Burçe’yi en mutlu gününde meslektaşları yalnız bırakmadı

Oğuzhan ve Burçe’yi en mutlu gününde meslektaşları yalnız bırakmadıNermin Aktaş ve Özcan Aktaş çiftinin 2 çocuğundan biri olan 27 yaşındaki Oğuzhan Aktaş, Fatma Yılmaz ve Orhan Yılmaz çiftinin 25 yaşındaki güzel kızları Psikolog olan Burçe Yılmaz ile hayatını birleştirdi. detaylar haberimizde…

Oğuzhan ve Burçe’yi en mutlu gününde meslektaşları yalnız bırakmadı

Gazeteci ve Doktor mutluluğa birlikte yelken açtılar

Kocaeli’de yıllardır gazetecilik yapan Oğuzhan Aktaş, gönlünü kaptırdığı Psikolog Burçe Yılmaz ile mutluluğa yelken açtı.

Nermin Aktaş ve Özcan Aktaş çiftinin 2 çocuğundan biri olan 27 yaşındaki Oğuzhan Aktaş, Fatma Yılmaz; Ve Orhan Yılmaz çiftinin 25 yaşındaki güzel kızları Psikolog olan Burçe Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Çiftin nikahını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıydı

Genç çiftin nikah töreni İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi nikah salonunda gerçekleşti. Genç çiftimizin nikahını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıydı. Oğuzhan Aktaş (Ozzy) ve Burçe Yılmaz‘ı bu mutlu günlerinde Aktaş ve Yılmaz ailelerinin yanı sıra CHP Kocaeli İl Başkanı M. Cengiz Sarıbay, İzmit Belediyesi’nin bazı CHP’li meclis üyeleri, DSP İzmit Belediye Başkan adayı ve geçen dönem DSP İzmit İlçesinin Başkanlığını yapan üç bayan adaydan biri olan Hülya Yıldırım, DSP İzmit İlçe Başkanı Ömer Karakaya ile meslektaşları ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica