İGF

Orhaneli çiftçisine vişne fidanları dağıtıldı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde Bursa İli Hayvancılı Geliştirme Birliği (HAGEL)’nin katkılarıyla hayata geçirilen Vişne Fidanı Dağıtım Projesi’nde, 30 çiftçiye 120’şer adet Kütahya çeşidi vişne fidanı verildi.

BURSA (İGFA) – Bursa’da Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Fadıl ve Sırıl Mahallelerinde uygulanmak üzere hazırlanan “Vişne Fidanı Dağıtım Projesi” İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce uygun bulundu. Kısa adı HAGEL olan Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği desteği ile hayata geçirilen projenin fidan dağıtım töreni gerçekleştirildi. 

Orhaneli’nin Fadıl Mahallesi’nde gerçekleşen törene Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Erdoğan Ceylan, Orhaneli Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Aktürk, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ömer Doğan, Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili İsmail Kaya ve HAGEL yetkilileri ile bölge çiftçileri katıldı. Programda, 30 çiftçimize 120’şer adet Kütahya çeşidi vişne fidanı verildi.  

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica