İGF

Osmangazi’den virüse karşı aralıksız temizlik

Osmangazi Belediyesi ekipleri, yeni tip Koronavirüs pandemisi kapsamında bugüne kadar ilçedeki 771 bin 601 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi, tüm dünyada etkisini sürdüren COVID-19 salgınına karşı her alanda örnek bir mücadele gösteriyor. 1 yılı aşkın süredir temizlik, dezenfeksiyon, denetim ve sosyal destek çalışmalarıyla halk sağlığını korumaya çalışan belediye ekipleri, imkanlarını seferber etti.

Osmangazi Belediyesi ekipleri, temasın yoğun olduğu ve virüsün bulaşma olasılığının bulunduğu kamu kurumları, meydanlar, otobüs durakları, ibadethaneler, aile sağlık merkezleri, eczaneler, kuaför ve berber salonlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri basınçlı suyla yıkanıp dezenfektanlarla ilaçlanıyor.

PANDEMİ İÇİN ÖZEL EKİP

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’e karşı halk sağlığını korumak adına 13 Mart 2020 tarihinden itibaren belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Çalışmalar için özel ekipler kurduklarına dikkat çeken Başkan Dündar, “Geçtiğimiz yıldan beri pandemi ile mücadele çalışmaları, belediyemizin öncelikli işlerinden biri oldu. Bu salgından vatandaşlarımızın en az etkilenmesi için olağanüstü gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, 771 bin 601 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu hastalığın son bulmasında hijyen önemli bir rol üstleniyor” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica