Ekonomi

Outlet Center İzmit’te “Rafları Boşaltan Fiyatlar”

Outlet Center İzmit’te “Rafları Boşaltan Fiyatlar” … Outlet Center İzmit, bünyesindeki mağazaların tamamında ve ortak alanlardaki gerekli tüm sağlık önlemlerini titizlikle uygulamaya devam ediyor. detaylar haberimizde…

Outlet Center İzmit’te “Rafları Boşaltan Fiyatlar”

Rafları boşaltan fiyatlarla açık havada alışveriş keyfi 11 Temmuz akşamına kadar sürecek!

Açık AVM konseptine sahip olan Türkiye’nin ilk ve gerçek outlet’i Outlet Center İzmit’te, 07 Haziran-11 Temmuz 2021 tarihleri arası dünyaca ünlü markalar “Rafları Boşaltan Fiyatlar”la ürünlerini outlet fiyatlarının da altında satışa sunuluyor.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde “önce önlem, sonra alışveriş” ilkesi ile rahat ve güvenli alışveriş için çok sıkı önlemler alarak hizmetine devam eden Outlet Center İzmit, bünyesindeki mağazaların tamamında ve ortak alanlardaki gerekli tüm sağlık önlemlerini titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Pandemi ile ilgili genelgelere uygun şekilde mağazaların içinde hazırlanan fırsat bölümlerinde; dünyaca ünlü markalar, eski sezon ürünlerini maliyet fiyatlarıyla satışa sunuyor.

1997 yılından bu yana; müşterilerine, gerçek fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit’teki mağazalar, depolarındaki ve raflarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini outlet fiyatlarının da altında fiyatlarla 11 Temmuz akşamına kadar satışa sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için: +90 262 335 31 70 – OUTLET CENTER İZMİT
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica