Ekonomi

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden muhteşem yılsonu etkinliği

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden muhteşem yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği yılsonu kapanış töreni coşkulu bir programla gerçekleşti. Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden muhteşem yılsonu etkinliği yapıldı.

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden muhteşem yılsonu etkinliği

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği yılsonu kapanış töreni coşkulu bir programla gerçekleşti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Ticaret Odası’nın, iş dünyasının nitelikli ara eleman sorununa çözüm sunmak amacıyla; Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde açtığı Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yılsonu kapanış töreni okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

KOTO bilim ödülleri
: “Bilim Şenliği Haftası” kapsamında düzenlenen “Başıma İcat Çıkar”
yarışmasında “Balık Yemleme Makinesi” projesi ile 3. Olan Ahsen Dilek Arslan’a, “Sıvı
Karıştırıcı” projesiyle 2. olan Bekir Başar Noyan ve Enes Hayri Ergin’e, yine Dijital Metre”
isimli projesiyle 2. Olan Furkan Karagöz’e ve “Mini CNC” isimli projesiyle 1. olan Yusuf
Cemil Kor ve Onur Bek’a ödülleri KOTO Başkanı Necmi Bulut ve AOSB Yönetim Kurulu
Başkanı Bahattin Ertuğ tarafından takdim edildi

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yılsonu kapanış törenine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci. KOTO Başkanı Necmi Bulut. Meclis Başkanı Akın Doğan. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz. Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı. Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Zihni Yılmaz, Cafer Kozluca. Arslanbey OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tuncer Cabak, Alaattin Doğanlı, Fevzi Durmaz. KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak. Genel Sekreter Yardımcısı Sezgin Özkarayel. AOSB Bölge Müdürü Doğan Yıldırım, Okul Müdürü Özcan Bedel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören öncesi, okulun Bilim Sergisi gezildi.

DERECE 1
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, yılsonu itibari ile kendi okul türünde derece
yapan öğrencilerden; okul 3’üncüsü Bekir Başar Noyan’a, okul 2’ncisi Ömer Faruk Ergün’e
ve okul 1’incisi Hüseyin Birci’ye ödülleri KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan tarafından
takdim edildi.

‘BAŞARI İSTENMEDİĞİ YERE GELMEZ’

Okulun konferans salonundaki program, 10. sınıflarda okul birincisi olan Rümeysa Birci’nin öğrenciler adına yaptığı konuşmayla başladı. Birci, “Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken, diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açacağız. Bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan başta okul müdürümüz Özcan Bedel olmak üzere, öğretmenlerimize ve aileme büyük bir teşekkürü borç biliyorum. Başarı istenmediği yere gelmez. Biz başarıya doğru daima kararlı bir şekilde yürümeliyiz” dedi. Akabinde, okulun 1 yıllık eğitim- öğretim dönemi çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi sunuldu.

DERECE 2
Anadolu Teknik Programı’nda derece alan öğrenciler; okul 3’üncüsü Cihat
Emre Çınar’a, okul 2’ncisi Zeynep Aktaş’a ve okul 1’incisi Rümeysa Birci’ye ise ödülleri
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından takdim edildi.

195 ÖĞRENCİDEN 181’İ BELGE ALDI

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Özcan Bedel, “Eğitim vazgeçilemez bir süreçtir. Eğitime değer vermek çağdaş toplum olmanın vazgeçilmez unsurudur. Bunu başaran toplumlar kalkınmıştır. İyi eğitim görmüş bireylerin çoğalması için üstümüze çok görev düşmektedir. Bu bilinç ve kararlılıkla hizmet veren okulumuzda toplam 195 öğrencimize eğitim öğretim sunulmaktadır. Tatiller dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemdir ancak dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek değildir. Eğlencenin yanı sıra tatil boyunca zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye edip kitap okumalısınız” dedi. Bedel, okulda eğitim gören 195 öğrenciden 181’inin takdir ve teşekkür belgesi aldığı müjdesini paylaşarak, öğrencilere kürsüden teşekkür etti.

KOTO BİLİM SERGİSİ
Tören öncesi, okulun Bilim Sergisi gezildi. Protokol üyeleri
öğrencilerin icatlarını ilgiyle inceledi.

BAŞKAN ÜZÜLMEZ’DEN KOTO’YA TEŞEKKÜR

Bedel’in ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Bizim okuduğumuz dönemlerden bu güne ülkemiz nereden nereye geldi. Ülkemizin geleceği için böylesine güzel eğitim kurumlarına bizler de katkıda bulunuyoruz. Kocaeli Ticaret Odası’na, Arslanbey Sanayi Bölgelerine ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

OKUL BİRİNCİSİ
Okulun konferans salonundaki program, 10. sınıflarda okul birincisi
olan Rümeysa Birci’nin öğrenciler adına yaptığı konuşmayla başladı.

BASKETBOL VE KARATE DALINDA ÖDÜL ALANLAR

Yılsonu kapanış töreni İngilizce Korosunun eşsiz konseri, bol bol güldüren tiyatro oyunu ile devam etti. Akabinde, çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri takdim edildi. Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Lisesi’nin B kategorisinde İl 3.’lüğü ve Marmara Bölgesi Genç Erkek b Ligi 3.’lüğü olan Basketbol Takımı öğrencilerinden; Alperen Erol, Hüseyin Birci, Umut Güner, Cihan Kavaz, Serhat Karpuz, Sabri Kanpara, Bedirhan Şahin, Mustafa Kaan Mandil, Berkay Kaygınok ve Mert Zeki Akbulut’a ödülleri; KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı tarafından. Karate dalında İstanbul Boğaziçi Turnuvası 62 kg Türkiye birinciliği ve Genç Erkekler Karate Kumite 62 kg kategorisinde il 3.’lüğü bulunan Halit Tamyüksel’in ödülü KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz tarafından. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kartepe İlçesi 2. Lig 3.’lüğü bulunan Okul Futbol Takımı öğrencileri; Aptullah Karslıoğlu, Burak Sezgin, Taner Turan, Nihat Akbulut, Abdülbaki Salihoğlu, Buğra Erenol, Furkan Ünsal; Tuna Kayıhan, Hasan Fehmi Cüre, Hasan Kaplan, Sercan Şahin, Samet Adıberi, Ahmet Can Tabay, Yasir Altunbaş; Doğukan Yardımcıel, Semih Uzuner, Kadirhan Yılman ve Emir Tıraş’a ödülleri, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Kozluca ile Zihni Yılmaz tarafından takdim edildi.

FUTBOL TAKIMI
Okul Futbol Takımı öğrencileri; Aptullah Karslıoğlu, Burak Sezgin,
Taner Turan, Nihat Akbulut, Abdülbaki Salihoğlu, Buğra Erenol, Furkan Ünsal, Tuna
Kayıhan, Hasan Fehmi Cüre, Hasan Kaplan, Sercan Şahin, Samet Adıberi, Ahmet Can Tabay,
Yasir Altunbaş, Doğukan Yardımcıel, Semih Uzuner, Kadirhan Yılman ve Emir Tıraş’a
ödülleri, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Kozluca ile Zihni Yılmaz tarafından takdim
edildi.

BİLİM ÖDÜLLERİ BULUT VE ERTUĞ’DAN

“Bilim Şenliği Haftası” kapsamında düzenlenen “Başıma İcat Çıkar” yarışmasında “Balık Yemleme Makinesi” projesi ile 3. Olan; Ahsen Dilek Arslan’a, “Sıvı Karıştırıcı” projesiyle 2. olan Bekir Başar Noyan ve Enes Hayri Ergin’e, yine Dijital Metre” isimli projesiyle 2. Olan; Furkan Karagöz’e ve “Mini CNC” isimli projesiyle 1. olan; Yusuf Cemil Kor ve Onur Bek’a ödülleri KOTO Başkanı Necmi Bulut ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ tarafından takdim edildi.

ÖZCAN BEDEL
Okul Müdürü Özcan Bedel

BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, yılsonu itibari ile kendi okul türünde derece yapan öğrencilerden; okul 3’üncüsü Bekir Başar Noyan’a, okul 2’ncisi Ömer Faruk Ergün’e ve okul 1’incisi Hüseyin Birci’ye ödülleri KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan tarafından, Anadolu Teknik Programı’nda derece alan öğrenciler; okul 3’üncüsü Cihat Emre Çınar’a, okul 2’ncisi Zeynep Aktaş’a ve okul 1’incisi Rümeysa Birci’ye ise ödülleri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından takdim edildi.

KARATE
Karate dalında İstanbul Boğaziçi Turnuvası 62 kg Türkiye birinciliği ve Genç
Erkekler Karate Kumite 62 kg kategorisinde il 3.’lüğü bulunan Halit Tamyüksel turnuva
hazırlığında olduğu için ödülü KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz tarafından
sınıf arkadaşına takdim edildi.
KORO
Okul korosu söyledikleri İngilizce şarkılarla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
TİYATRO
Öğrencilerin tiyatro oyunu keyifle izlendi.
BASKETBOL
Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Lisesi’nin B kategorisinde İl 3.’lüğü
ve Marmara Bölgesi Genç Erkek b Ligi 3.’lüğü olan Basketbol Takımı öğrencilerinden;
Alperen Erol, Hüseyin Birci, Umut Güner, Cihan Kavaz, Serhat Karpuz, Sabri Kanpara,
Bedirhan Şahin, Mustafa Kaan Mandil, Berkay Kaygınok ve Mert Zeki Akbulut’a ödülleri
KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi
Mikail Kayacı tarafından takdim edildi.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica