Siyaset

Özgür Bursalı’dan İzmir’deki Vatan ve Emek Nöbetçilerine Ziyaret

Bursalı; "Buradan kesin olarak ilan ediyoruz, HDP kapatılacaktır. Sizler de evlatlarımıza kavuşacaksınız. Vatan Partisi her zaman yanınızdadır”

Özgür Bursalı’dan İzmir’deki Vatan ve Emek Nöbetçilerine Ziyaret … Bursalı; “Diyarbakır’da olduğu gibi İzmir’de de terör yuvası HDP’ye karşı şanlı bir direniş sergiliyorsunuz. Çocuklarınız için verdiğiniz mücadeleyle tarih yazıyorsunuz” dedi. detaylar haberimizde…

Özgür Bursalı’dan İzmir’deki Vatan ve Emek Nöbetçilerine Ziyaret

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, İzmir’de önemli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerdeki adreslerden biri, mücadelelerinde 500. günü geride bırakan Diyarbakır Annelerinin, İzmir HDP İl Başkanlığı önündeki direniş merkeziydi. Bursalı, çocukları PKK tarafından kaçırılmış ailelere “HDP kesinlikle kapatılacak ve evlatlarınız kurtarılacak” diye seslendi.

Bursalı’nın diğer durağı, 2B mücadelesiyle adını duran Belenbaşı köyüydü. Bursalı, Vatan Partisi’nin köylülerimizle omuz omuza olduğunu belirterek “Toprak işleyenin olacak” diye konuştu.

Diyarbakır annelerine ziyaret
Diyarbakır annelerine ziyaret

Sendikalı oldukları için işten atılan PTT-SEN işçilerini de ziyaret eden Bursalı, emekçilerle dayanışma mesajı verdi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, İzmir’deki temasları kapsamında vatan ve emek mücadelesi sürdüren vatandaşlarımızı ziyaret etti. Bursalı, Diyarbakır Annelerinin evlat nöbetinin 500 günü dolayısıyla, İzmir HDP İl Başkanlığı önünde direnen ailelerle buluştu. Bursalı, 500 gündür verilen mücadelenin zaferle sonuçlanacağını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Diyarbakır’da olduğu gibi İzmir’de de terör yuvası HDP’ye karşı şanlı bir direniş sergiliyorsunuz. Çocuklarınız için verdiğiniz mücadeleyle tarih yazıyorsunuz. Buradan kesin olarak ilan ediyoruz, HDP kapatılacaktır. Sizler de evlatlarımıza kavuşacaksınız. Vatan Partisi her zaman yanınızdadır.”

BELENBAŞI KÖYLÜLERİNE ZİYARET

Belenbaşı köylülerine ziyaret
Belenbaşı köylülerine ziyaret

Bursalı’nın diğer ziyaret yeri, Buca Belenbaşı köyüydü. Burada 2B mücadelesi veren köylülerle buluşan Bursalı, şu ifadeleri kullandı: “Üreten Türkiye için 2B mücadelesiyle omuz omuzayız. On yıllardır işlediğiniz araziler, sizlerin alın teri ve göz nurudur. Muhtarımızın öncülüğünde Belenbaşı köylüleri üretmeye devam edecek. Toprak, işleyenin olacak.”

Köylüler de Vatan Partisi’nin ilk günden itibaren kendilerini yalnız bırakmadığını kaydederek Bursalı’ya teşekkür etti.

İŞTEN ATILAN PTT-SEN İŞÇİLERİNE DESTEK

Bursalı, sendikalı oldukları için işten atılan PTT-SEN taşeron işçilerine de destek ziyaretinde bulundu. Bursalı, bugüne kadar yaşadıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi işçilerden dinledi ve şöyle konuştu: “Sendikalı olmanın cezalandırılmasını asla kabul etmiyoruz. İşçilerimiz güvenle çalışacak, güvenle üretecek, evine ekmek götürecek. İşçinin güvencesi sendikasıdır. En doğal hakkı ve namusudur. Mücadelenizde sizlerle beraberiz, mutlaka kazanacağız.” dedi.

Ziyaretin ardından PTT-SEN, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “25. gün direnişimizi ziyarete gelen Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı’ya desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica