Ekonomi

Öztrak: ‘Türkiye’nin en büyük avantajı Bursa’

Öztrak: ‘Türkiye’nin en büyük avantajı Bursa’ … Öztrak, “CHP olarak ‘Yeni Kurumlar, Yeni Kurallar, Yeni Kadrolar’ ile Türkiye’nin yeni bir büyüme hikayesi yazacağına inanıyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Öztrak: ‘Türkiye’nin en büyük avantajı Bursa’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası heyetini ağırladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye’nin en büyük avantajlarından birisinin Bursa gibi üreten ve girişimci ruhlu iş insanlarına sahip şehirler olduğunu söyledi.

BURSA (İGFA)– Haziran ayında İYİ Parti, Eylül ayında Demokrasi ve Atılım Partisi, Kasım ayında AK Parti ile istişare toplantısına ev sahipliği yapan BTSO, son olarak CHP Ekonomi Masası heyetini konuk etti. İbrahim Burkay, “Pandeminin ilk gününden bu yana politika yapıcılar ve ekonomi yönetimi ile daha sık bir araya gelerek üyelerimizin güncel konularını çözüm odaklı bir yaklaşımla değerlendiriyoruz” dedi.

BTSO Başkanı Burkay, “Yeniden şekillenen küresel tedarik zincirlerinde Türkiye’ye yönelik artan tedarik talebi büyümede belirleyici oldu. İhracatta ve sanayi üretiminde yüksek büyümelerin yanı sıra özel sektörün yeni kapasite ve modernizasyon yatırımları da hızlandı. Küresel ekonomide 2022 yılında toparlanmanın sürmesi, yakaladığımız bu ivmenin devam etmesi açısından son derece önemli” diye konuştu.

Türkiye’nin genç nüfusa ve çok iyi yetiştirilebilir insan kaynağına sahip olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Ülkemiz dünyada 4,5 saatlik uçuş mesafesinde 58 ülkeye, 1,5 milyar nüfusa yaklaşık 30 trilyon dolarlık gayri safi hasıla yaratan ekonomiye ulaşabilen ender ülkelerden biri. CHP olarak ‘Yeni Kurumlar, Yeni Kurallar, Yeni Kadrolar’ ile Türkiye’nin yeni bir büyüme hikayesi yazacağına inanıyoruz.” diye konuştu. Öztrak ayrıca yaptığı sunumda Hukuk Devleti ve Demokrasi, Üreten Türkiye, Güçlü Sosyal Devlet ve Sürdürülebilirlik olmak üzere dört ana başlıkta parti olarak atacakları adımlar hakkında iş dünyasına bilgiler verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica