Genel

Partiyi küçük ortamda eleştirip kamuoyu önünde övmek münafıklıktır

Partiyi küçük ortamda eleştirip kamuoyu önünde övmek münafıklıktır AKP içinde rahatsızlık olduğunu söyleyen partinin kurucularından Fatma Bostan Ünsal, parti içindeki eleştirilerle ilgili, “Bazıları küçük bir ortamda eleştiriyor; ama kamuoyu önünde övmeye devam ediyor. Bunun adı münafıklıktır” dedi. Partiyi küçük ortamda eleştirip kamuoyu önünde övmek münafıklıktır detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Partiyi küçük ortamda eleştirip kamuoyu önünde övmek münafıklıktır

Mezopotamya Ajansı’ndan Deniz Nazlım’a konuşan AKP kurucularından Fatma Bostan Ünsal, AKP içinde ve seçmen kitlesinde hem iç hem dış politikada yaşananlara karşı rahatsız olan bir kesim olduğunu söyledi.

Bostancı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“300’den fazla milletvekili ve bakan var. Bütün bu olan bitenin yanlış olduğunu düşünenler söylemeli. Ben biliyorum, birçok insan sıkıntıda. Hatta bazıları bizden daha çok ve daha güzel eleştiriyorlar, çok ilginç! Ben onların eleştirdiği kadar güzel eleştiremiyorum; ama aynı anda eleştirdikleri şeylere övgü diziyorlar. Küçük bir ortamda eleştiriyorlar ama kamuoyu önünde övmeye devam ediyorlar. Bunun adı münafıklıktır.

Ben münafıklığı, Müslümanların yanında inanıp kendi ortamında Allah’ı inkar etmesi olarak düşünürdüm. Ama öyle değil, hakikate sadakatsizliktir. Bunu şu anda görüyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica