Genel

Pennsylvania Polisi FETO’nun yerleşkesinde soruşturma yürüttü

Pennsylvania Polisi FETO’nun yerleşkesinde soruşturma yürüttü Pennsylvania Eyalet Polisi, Fethullah Gülen’in kaldığı yerleşkede meydana gelen bir olayın soruşturduğunu açıkladı. Pennsylvania Polisi FETO’nun yerleşkesinde soruşturma yürüttü detaylar haberimizde…

Pennsylvania Polisi FETO’nun yerleşkesinde soruşturma yürüttü

WBRE kanalının muhabiri Brianna Strunk, polisin Gülen’in yaşadığı yerleşkede “bir olayı soruşturduğunu” duyurdu.

ABD ‘nin Pennsylvania eyaletinde Gülen’in yaşadığı yerleşkenin etrafı bir süre polis kordonuna alındı ve üstünde helikopterlerin uçtuğu bildirildi.

Yaklaşık iki saatin ardından polis bölgeden ayrıldı…

Yerel televizyon kalanı WNEP-TV muhabiri Carmella Mataloni ise BBC Türkçe‘ye yaptı açıklamada, eyalet polisinin ilerleyen saatlerde olayla ilgili bilgi verileceğini söylediğini aktardı.

Yerel televizyon kanallarında çalışan gazetecilerin verdiği bilgi ve ulaştığı polis kaynakları dışında konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

CNN’nin muhabiri Dianne Gallagher da Pennsylvania Eyalet Polisi Sözcüsü David Peters’dan aldığı bilgi doğrultusunda polislerin yerleşkeye sevk edildiklerini doğruladı.

Yerel BRC News13 kanalında çalışan gazeteci Nicole Walters, “Komşular, kendilerine evden çıkmamalarının söylendiğini ve (polisin) silah taşıyan, siyah kıyafetli bir adamı aradığını söyledi” yazdı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica