Genel

PKK yöneticilerini çok yakından tanırım silah bırakmayı tartışıyorlar

PKK yöneticilerini çok yakından tanırım silah bırakmayı tartışıyorlar Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, PKK yöneticilerini çok yakından tanıdığını belirterek, “Hep kuvvet hesabına göre hareket ederler. Onlar çıkmaza girdiklerini çok iyi görüyorlar. Silah bırakmayı ve nasıl paçayı kurtaracaklarını tartışıyorlar” dedi. PKK yöneticilerini çok yakından tanırım silah bırakmayı tartışıyorlar detaylar haberimizde…

PKK yöneticilerini çok yakından tanırım silah bırakmayı tartışıyorlar

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Afrin harekâtını değerlendirdi.

“Türkiye, Suriye ile işbirliği yapmazsa bu Mehmetçiğin kanıyla ödenen yanlış bir siyasettir”

Türkiye’nin Suriye ile işbirliği yapması gerektiğine dikkat çeken Perinçek, “Türkiye, Suriye ile işbirliği yapmazsa bu Mehmetçiğin kanıyla ödenen yanlış bir siyasettir” dedi.

“Pkk yöneticileri çok yakından tanırım”

Sözcü‘den Ferda Öngün’e konuşan Perinçek şöyle devam etti:

“Biz Amerika ve İsrail’in aleti olduk kardeş kanı döktük”

PKK yöneticilerini ben çok yakından tanırım. Hep kuvvet hesabına göre hareket ederler. Onlar çıkmaza girdiklerini çok iyi görüyorlar. Silah bırakmayı ve nasıl paçayı kurtaracaklarını tartışıyorlar. İmha olacaklarını görüyorlar. ABD’de onları satacak. ‘Buradan nasıl kurtarırız’ı konuşuyorlar HDP’de bu yüzden bölünmeler oldu, HDP de silahları bırakmayı tartışıyor. ‘Biz Amerika ve İsrail’in aleti olduk kardeş kanı döktük. Bundan vazgeçmemiz lazım’ diyorlar.

“Afrin’de kaybedersek Amerika Ankara’yı ele geçirir”

“Afrin’de kaybedersek Amerika gelir Ankara’yı ele geçirir” iddiasında bulunan Perinçek şu tehlikeye işaret etti: “Kaybedersek Irak gibi oluruz. Vatan bütünlüğü için terörü temizlemek için oradayız. Çarşılarımızı huzura kavuşturmak için. Polislerimiz bombaların üzerine atlamak durumunda kalmasın. Kayseri’de komandolarımız öldürülmesin. İstanbul Maçka’daki olay yaşanmasın. PKK’yı hendeklere gömdük. Fırat Kalkanı ile ABD koridorunu yardık. Şimdi Suriye’nin kuzeyinde PKK ve diğer terör örgütlerini temizlediğimiz zaman Silopi’ye Şırnak’a Mardin’e oraya buraya huzur gelecek. Tarlalarımızı ekip otlaklarımızda hayvanlarımızı otlatacağız. Üretim ekonomisine geçeceğiz. Süreç bu.”

“Karşımızda PKK yok, Amerika var”

Doğu Perinçek “Bu savaşı kazanmak aynı İstiklal Savaşı gibi” dedi ve ekledi: “Amerika var karşımızda, PKK terör örgütü değil. O terör örgütünü IŞİD’i falan üzerimize süren ABD. Şu anda Türkiye, Rusya’dan da Suriye’den de Irak’tan da Amerika’yla daha fazla cephe cepheye geldi. Bakın ABD’de baş düşman olarak Türkiye’yi görüyor. Türkiye’nin Suriye, İran ve Rusya ile arasını açmak için uğraşıyor! Çünkü ABD için Türkiye’nin direncini kırmak birinci mesele.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica