Genel

Polis Bakırköy de CHP seçim standına müdahale etti

Polis Bakırköy de CHP seçim standına müdahale etti KESK Şubeler Platformunun çağrısı ile gözaltına alınanların serbest bırakılması için oturma eylemi başlatıldı. Polis oturma eylemine de engel oldu. Polis Bakırköy de CHP seçim standına müdahale etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Polis Bakırköy de CHP seçim standına müdahale etti

KHK ihraçları için eylem yapıldı

İstanbul Bakırköy’deki Özgürlük Meydanında KHK ile ihraç edildikleri görevlerine dönmek için eylem yapan KESK’lileri polis ekipleri dağıttı.

Polis guruba müdahale etti…

Birleşik Haziran Hareketi Bakırköy Meclisinin aktardığı bilgiye göre, polis 12 kişiyi gözaltına aldı. Polis, gözaltılar ardından açıklama yapmak isteyen grubu da izin vermedi.

Oturma eylemi yapıldı…

KESK Şubeler Platformunun çağrısı ile gözaltına alınanların serbest bırakılması için oturma eylemi başlatıldı. Polis oturma eylemine de engel oldu.

27 kişi gözaltına alındı…

Meydanda seçim standı açan CHP’lilerle HDP’liler polise tepki gösterdi. Bunun üzerine polislerin CHP’lilerin standına polis saldırdığı ve 27 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi. CHP standında görevli bulunanlardan yaralananların olduğu da belirtildi.

Özgürlük Meydanında ortak basın açıklaması…

Polisin tavrı KESK, TMMOB ve TTB tarafından Bakırköy Özgürlük Meydanında ortak basın açıklaması ile protesto edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica