Ekonomi

Polisan Holding’den Dilovası’nda Anlamlı Şölen

Polisan Holding’den Dilovası’nda Anlamlı Şölen

Boya, kimya ve liman işletmeciliği alanlarındaki iştirakleriyle Türkiye ekonomisine değer katan Polisan Holding, fabrikalarının bulunduğu Dilovası’na destek sunmaya devam ediyor

Bölgeye yönelik birçok sosyal sorumluluk çalışması yürüten, bir ortaokul ve spor kompleksi açan, Diliskelesi Spor Takımına sponsor olan, 100 bin ağaç dikip binaların yenilenme çalışmalarına destek sunan Polisan Holding, son olarak Haluk Levent’in katılımı ile bir sünnet şöleni düzenledi. Dilovası Belediyesi ile birlikte düzenlenen sünnet şöleni kapsamında yaklaşık 1000 aile ve çocuk sevindirildi.

Dilovası Belediyesi ev sahipliğinde ve Polisan Holding ana sponsorluğunda yaklaşık 1000 çocuk için sünneti şöleni düzenlendi. Dilovası Nihat Karadaş Stadında dün akşam gerçekleşen şölende birbirinden renkli görüntüler yaşanırken sünnet olan çocuklar hediyelerle sevindi.

Gecenin en büyük sürprizi ise ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu. Binlerce kişi Haluk Levent şarkılarıyla hem günün anlamına uygun olarak keyifli saatler geçirdi hem de yaza veda etti.

Polisan’ın Dilovası’na Desteği Sürüyor

Şenlikte bölgeye katkılarından ötürü Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis’e bir plaket takdim edildi. Mehmet Emin Bitlis yaptığı konuşmada, “Saygıdeğer kurucumuz rahmetli Necmettin Bitlis, Dilovası’na, Kocaeli’ne çok büyük kıymet verirdi. Birçok kişinin Necmettin Babasıydı. Boya, kimya ve liman işletmeciliği alanlarındaki yatırımlarımızla yarım asrı aşkın bir süredir buradayız. Bu topraklarla gönül bağımız çok güçlü ve köklü. Kurucumuz ile başlayan, bölge için hep daha iyisini yapma isteğimiz büyüyerek devam ediyor. Polisan Dilovası Ortaokulu ve Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Kompleksini siz kıymetli ailelerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bilgi ile donanmış, spor ve sanatla iç içe büyüyen kuşaklar yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle ortaokul ve kompleks yatırımlarımızı Diliskelesi Spor Takımına sponsor olarak daha etkin bir hale getirdik. Yaşam alanlarını güzelleştirmek için özellikle Diliskelesi mahallesindeki binaların boya ve uygulama çalışmalarında belediyemizle birlikte çalıştık. Aynı şekilde 2 bin dönümlük bir alana 100 bin ağaç diktik. Her birinizin hayatına dokunmak, fark yaratmak için yürütülen bütün sosyal, kültürel, sportif çalışmaların destekçisi, parçası olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sünnet, kültürümüzde özellikle erkek çocukları ve aileleri için çok özel bir tören. Bu anlamlı günün parçası ve destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Polisan olarak biriktireceğiniz bütün güzel anılarda en büyük destekçiniz olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu

Polisan Dilovası’na önemli desteklerde bulundu

Sünnet şöleninde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir da kısa bir konuşma yaparak Polisan Holding’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hamza Şayir, “Polisan’ın Dilovası’na katkısı rahmetli Necmettin Bitlis ile başladı ve bu destek büyüyerek devam etti. Bölgemizin ve halkımızın faydasına her projede en büyük destekçimiz oldular, olmaya da devam ediyorlar. Eğitim tarafında Polisan Dilovası Ortaokulu ve Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Kompleksi çocuklarımıza önemli imkanlar sundu, kapılar açtı. Oradan mezun olan çocuklarımız doktor oldu, mühendis oldu, ülkesine fayda sağlayacak çok önemli meslek ve görevlere geldi. Sünnet şölenlerimizin de her zaman destekçisi olmuşlardır. Bugün yine bini aşkın çocuğumuz sünnetini üstlendiler, ülkemizin değerli sanatçısı Haluk Levent’i getirerek güzel bir gün ve akşam geçirmemize vesile oldular. Kendilerine kıymetli desteklerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay da sünnet şölenine katılarak, aileleri ve çocukları tebrik etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica