Genel

Ramazan şenlikleri Karamürsel’de bu yılda muhteşemdi

Ramazan şenlikleri Karamürsel’de bu yılda muhteşemdi Gösteride Kocaeli’mizin Ve Türkiye’mizin Uluslararası sanatçısı Kuklacı / Yazar Metin Ateş etkinliğe Çırağı Hülya Özsoy ile katıldı. Ünlülerin benzerlerinden oluşan Kuklaların Müzikal gösterisi ile Büyük Usta Metin Ateş tüm izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Ramazan şenlikleri Karamürsel’de bu yılda muhteşemdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ramazan şenlikleri Karamürsel’de bu yılda muhteşemdi

Karamürsel Belediyesi düzenledi…

Kocaeli Karamürsel Belediyesinin düzenlediği Ramazan Şenliklerinde birbirinden değerli ekipler ve sanatçılar sahne aldı.

İzleyiciler coştu…

Fethi Çelikel ve Animasyon Ekibi bünyesindeki sanatçılar animasyon Karagöz Ve Müzikal Kukla Gösterisi tüm izleyicileri yediden yetmişe coşturdu.

Usta sanatçı Metin Ateş bu gösteriye çırağı Hülya Özsoy ile katıldı

Gösteride Kocaeli’mizin Ve Türkiye’mizin Uluslararası sanatçısı Kuklacı / Yazar Metin Ateş etkinliğe Çırağı Hülya Özsoy ile katıldı. Ünlülerin benzerlerinden oluşan Kuklaların Müzikal gösterisi ile Büyük Usta Metin Ateş tüm izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Bizde Büyük ustaya ve etkinlikte emeği geçen tüm ekibe başarılarının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica