Genel

Recep Altepe Ankara davetini reddetti

Recep Altepe Ankara davetini reddetti Erdoğan’ın talimatıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Recep Altepe, Ankara’dan çağrıldığını görüşmeye gitmediğini söyledi. Recep Altepe Ankara davetini reddetti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Recep Altepe Ankara davetini reddetti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Recep Altepe, Ankara’dan çağrıldığını görüşmeye gitmediğini söyledi. Altepe Başbakan Binali Yıldırım ile görüşerek, “Söylemek istediklerimi söyledim” dedi.

“Bu okullarda çocuğunu okutan çok kişi yok mu?”

Cumhuriyet‘te yer alan habere göre, Eski Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Afşar’ın, FETÖ ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialar anımsatıldığında “Onunla ilgili de bir şey yok. Soruşturma açılmamış, dava da açılmamış. Benim 41 yıllık arkadaşım. Çocuklarının onların okullarında okuduğu iddiaları var. Bu okullarda çocuğunu okutan çok kişi yok mu?” dedi.

“Ankara’dan çağırdılar. İstifaya karar vermiştim. Çağrıyı kabul etmedim”

İstifadan kısa süre önce Erdoğan ile görüştüğüne yönelik iddiaları sorduğumuz Altepe, “Ankara’dan çağırdılar. İstifaya karar vermiştim. Çağrıyı kabul etmedim. Ama Sayın Başbakan ile görüştüm. Söylemek istediklerimi söyledim” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica