Genel

Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu ilişkisi 42 yıllık mazi

Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu ilişkisi 42 yıllık mazi CHP’li Murat Emir’den Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu’na ilişkin 42 yıllık sır iddiası… Emir; “Erdoğan ve Mısıroğlu’nun yolları daha ilk gençlik yollarında kesişmiş. Mısıroğlu, Erdoğan’ın Milli Selamet Partisi (MSP) İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı seçildiği kongrede divan başkanlığı yapmıştır. Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu ilişkisi 42 yıllık mazi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu ilişkisi 42 yıllık mazi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, AKP genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kadir Mısıroğlu arasında ilişkinin 42 yıl önceye dayandığını iddia etti.

“Erdoğan ve Mısıroğlu’nun yolları daha ilk gençlik yollarında kesişmiş”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gençlik kolları başkanı seçildiği Milli Selamet Partisi (MSP) İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi’nde hile yapılarak oyların çalındığını iddia eden CHP’li Emir, kongrede divan başkanının Kadir Mısıroğlu olduğunu ifade ederek, “Anlayacağınız Mısıroğlu ile Erdoğan arasındaki işbirliği ile omuz omuza yürüme çok eski yıllara dayanmakta; seçim hileleri de MSP geleneğinin ve bugünkü uzantılarının temel özelliklerinden biri olmaktadır” dedi.

“Kadir Mısıroğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Selamet Partisi (MSP) İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı seçildiği ve oyların çalındığı kongrede divan başkanlığı yapmıştır”

Emir sözlerine şöyle devam etti “Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Mısıroğlu’nun yolları daha ilk gençlik yollarında kesişmiş. Mısıroğlu, Erdoğan’ın Milli Selamet Partisi (MSP) İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı seçildiği kongrede divan başkanlığı yapmıştır.

“MSP’ li iş adamı Yakup Kaldırım’ın yayınlanmış anılarına göre de bu kongrede hile yapılmıştır, oylar çalınmıştır”

MSP’li iş adamı Yakup Kaldırım’ın yayınlanmış anılarına göre de bu kongrede hile yapılmıştır, oylar çalınmıştır ve Mısıroğlu da bu oy çalınmasına göz yumarak, Sayın Erdoğan’ın İstanbul Gençlik Kolları Başkanı olmasının önünü açmıştır.”

“Seçim hileleri de MSP geleneğinin ve bugünkü uzantılarının temel özelliklerinden biri olmaktadır”

Yani anlayacağınız Mısıroğlu ile Erdoğan arasındaki işbirliği ile omuz omuza yürüme çok eski yıllara dayanmakta; seçim hileleri de MSP geleneğinin ve bugünkü uzantılarının temel özelliklerinden biri olmaktadır.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica