Genel

Rezil olmadan borçlarınızı ödeyin ve eşkıyalıktan vazgeçin

Rezil olmadan borçlarınızı ödeyin ve eşkıyalıktan vazgeçin Odabaş, “Macit Haldız, Algı Operasyonları ile Anayasal Hukuk Devletinde mümkün olmayan işleri yapmaya devam ediyor” dedi. detaylar haberimizde…

Rezil olmadan borçlarınızı ödeyin ve eşkıyalıktan vazgeçin

Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, badın yoluyla ve resmi yollardan defalarca uyarmasına rağmen sonuç alamayınca Macit Haldız‘a son bir çağrıda bulundu.

Odabaş çağrısında şunları söyledi:

Macit Haldıza açık çağrı!
Daha fazla rezil olmamak için, önce borçlarınızı ödemenizi ve sonra da eşkiyalıktan vaz geçmenizi tavsiye ederim!

Yaklaşık iki Yıldan beri enteresan olaylar yaşıyoruz, Defalarca sağduyu ve çözüm çağrımıza olumlu karşılık vermeyen Macit Haldız; Algı Operasyonları ile Anayasal Hukuk Devletine mümkün olmayan işleri yapmaya devam ediyor.

15 Yıl boyunca, tüm talep ve ısrarlarımıza rağmen, Müteahhitliğini yaptığı ve kendisini iflastan kurtarıp Türkiye’nin en zenginleri konumuna getirdiği binanın; ve Ak Partinin Asansörünü yaptırmadığı için binadan Haldız İş Merkezi ismini indirdik. Asansörü yaptırmak zorunda kaldı fakat bu sefer binada bulunan, kiracısı tarafından boşaltılan bir dükkan; Ve sonradan satın aldığı ofisin aidat borçlarını ödemediği için iki defa icraya verdik fakat hala aidat borçlarını ödememekte direniyor.

Aynı zamanda Yönetimi Eşkıyalıkla ele geçirmeye ve yasa dışı, Ak Partinin de siyasi baskısıyla kat maliklerinden sahte kaşe yaptırarak aidat toplamaya devam ediyor.

Binanın ismini Ak İş Merkezi olarak değiştirdiğimiz halde hala Binaya yasa dışı olarak astığı Haldız İş Merkezi Tabelasını indirmemekte direniyor.

Daha önce de defalarca belirttiğimi tekrar ediyorum, kendinizi rezil beni kahraman yapmak istemiyorsanız bu yanlışlardan vazgeçin!

Ülkenin ne hale getirildiğini kamuoyu ile paylaşmak için bu yazıyı kaleme aldım.

Saygılarımla
Bahri Odabaş
Ak İş Merkezi Yöneticisi

icra takip belgesi-2
İcra takip belgesi-1
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica