Genel

Rihanna aldığı kiloları umursamıyor

Rihanna aldığı kiloları umursamıyor Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 2017 yılına her hareketiyle damga vurdu. Özellikle aldığı kilolar karşısında takındığı umursamaz tavrıyla gündem olan Rihanna’nın 2017’ye damga vuran hareketleri… Rihanna aldığı kiloları umursamıyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Rihanna aldığı kiloları umursamıyor

Rihanna 2017 yılına damga vurdu! İşte sebepleri…

Rihanna, Grammy ödüllerinde içkinin de etkisiyle deliler gibi dans etti. O anlar uzun süre hafızalardan çıkmadı.

Harvard Üniversitesi tarafından “Yılın En Yardımsever İnsanı” seçilmesi üzerine sahneye çıkan Rihanna, kürsüde verdiği tepki ile güldürdü.

Doğduğu mahalleye tekrar dönen güzel şarkıcının çektirdiği bu fotoğraf da unutulmazlar arasında.

Biz bu tarz kıyafetleri Bülent Ersoy’da görmeye alışmıştık ama MET Gala gecesinde Rihanna bu kıyafetiyle bize Ersoy’u bile unutturdu.

Rihanna durmadı bu yıl; Bates Motel’e Marion Crane karakteri olarak hızlı bir giriş yaptı.

Durun durun unutmadık tabii ki; DJ Khaled ve Bryson Tiller ile birlikte söylediği “Wild Thoughts” şarkısı ve klibiyle hayranlarından tam not aldı.

Ve aldığı kilolar. Çok eleştirildi; çok konuşuldu. Ama Rihanna dayatılan güzellik algısını ve eleştirileri ti’ye aldı. Rihanna adeta ‘benim bedenim benim kararım’ dedi ve noktayı koydu.

Ve kapanış; Rihanna 2017’nin son haftasına bu fotoğrafla damga vurdu. Rihanna paylaştığı fotoğrafa şu yorumu yazdı: Ölümüne hastasındır ama arkadaşın kendi tasarladığı elbiseyi giymene izin verince… Teşekkürler Christopher Kane şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica